• 28 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.7973
  •  GBP / BGN 2.2988
  •  CHF / BGN 1.9740
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Петър Москов: Обединението на ПП и ДБ не е дясно обединение

Петър Москов: Обединението на ПП и ДБ не е дясно обединение

/КРОСС/ Ако продължаваме в този ляв дневен ред, в който се движим в последните години, ще се удавим. Има един документ, който нарекохме „Апел за съюз на десните свободни българи". Той поставя пред себе си цели за обединение, един силен десен съюз. Това каза лидерът на партия КОД Петър Москов в предаването „Събуди се" по Нова телевизия.

КОД е носителят на десните ценности просто защото няма кой друг да застане зад тях, заяви той. „Дясното на прехода в България всъщност не се състоя. Вместо него се състоя идеята за пазарна икономика на средната комунистическа номенклатура, имперското желание на Кремъл да не бъдем независима икономически и политически държава. На този все по-олевяващ дневен ред трябва да има контрапункт. КОД изцяло застава зад целите, задачата на този документ", заяви Москов.

Обединението на ПП и ДБ не е дясно обединение, смята лидерът на КОД. „Голямата партия в съюза на лявата политика ясно заявява, че вижда бъдещето на Българея през леви решения. Това не е добро или лошо, то просто е ляво", посочи той.

Според него трябва да се прекратят предсрочно правомощията на президента Румен Радев, тъй като по думите му той води страната ни към съдбата на Украйна. „Той е основен проводник на руския политически и икономически интерес в България", смята Москов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Поредния гербав еничар

05.03.2023 18:08:22

Анонимен

Аман от тъпи наркомани. Аз съм консерватор, но смятам, че едно общество може да функционира правилно единствено когато е относително хомогенно. В момента е нужно провеждането на политики с цел изравняването на доходите, образованието и чувството за социална съпричастност. Наркоманите тези неща не ги разбират.

05.03.2023 17:21:41

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.