• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Москва под строга карантина

Москва под строга карантина
В следващите дни ще бъде възможно да се излиза със специален пропуск

/КРОСС/ От 30 март за всички московчани се въвежда режим на домашна самоизолация, независимо от възрастта им. Това се съобщава на сайта на кмета на града Сергей Собянин.

Напускането на жилището е позволено в случаите на спешна медицинска помощ и други преки заплахи за живота и здравето. Разрешава се и на работещите да ходят на работа.

Разрешено е да се правят покупки в най-близкия работещ магазин или аптека, да се разхождат домашни любимци на разстояние не по-голямо от сто метра от мястото на пребиваване, както и да се изнася боклук.

В следващите дни ще бъде възможно да се излиза със специален пропуск. Той ще бъде издаден на жителите на столицата по начина, установен от Московското кметство.

Кметът разпореди изплащането на обезщетение на всички безработни. Общата сума на обезщетенията и новите плащания ще възлиза на 19,5 хиляди рубли на месец.

„Плащането ще бъде назначено автоматично, без подаване на документи“, се казва в съобщението.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Какво значи по-свестни? По-свестни от кого? "Кметът разпореди изплащането на обезщетение на всички безработни. Общата сума на обезщетенията и новите плащания ще възлиза на 19,5 хиляди рубли на месец. Плащането ще бъде назначено автоматично, без подаване на документи“, се казва в съобщението. Е, не са ли по-свестни от някои други?

31.03.2020 17:55:21

Анонимен

И тези ги тресе същата треска! Мислех ги за по-свестни - уви!!! Да ходиш на работа - може - ще срещнеш поне 10 човека! Да идеш в парка, където няма да срещнеш никого - пропуск!

30.03.2020 22:10:26

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.