• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Motorola Edge открива предимствата и променя представата за бърза производителност

Motorola Edge открива предимствата и променя представата за бърза производителност

/КРОСС/ Премиум семейството на Motorola се увеличава с още един член – изключителния Motorola edge 30 pro. Новото попълнение предефинира играта, представяйки водеща в индустрията мобилна платформа, супер усъвършенствана система от камери и невероятен дисплей. Неотдавна Motorola стана първият производител на оригинално оборудване, пуснал на пазара смартфон със свръхмощния Snapdragon® 8 Gen 1, а днес предоставя мощния edge 30 Pro в ръцете на още повече потребители.

Промяна на представата за бърза производителност

Новият Edge може да се похвали със Snapdragon® 8 Gen 1 Mobile Platform, ултрамощната мобилна платформа на Qualcomm Technologies.

Потребителите могат да се насладят на пълния набор от функции на Snapdragon Elite Gaming™ - бързото опресняване на екрана, богатите HDR сцени за ултра реалистична графика и функциите на ниво „настолен компютър“. В сравнение с предходното поколение edge,  новото попълнение осигурява 30% повече мощност  и 25% повече ефективност с Qualcomm® Adreno™. Първите функции за мобилни устройства, VRS Pro и Volumetric Rendering, предоставят на потребителите спиращи дъха кадри и реалистични ефекти.

Задвижен от RF-системата Snapdragon X65 Modem, Motorola Edge 30 Pro може да се свързва с 5G мрежи³ със светкавично бързи скорости. За да се възползва максимално от новия 6 GHz спектър на Wi-Fi, устройството се свързва с още по-бързи скорости, използвайки Wi-Fi 6E⁵. Потребителите имат възможността да се насладят на подобренията на Release 16 за 5G, което означава по-добро потребителско изживяване и изпълнение на обещанието за мрежа от следващо поколение.

Motorola Edge 30 Pro осигурява до 4 пъти по-висока производителност на приложенията на потребителите, използвайки изкуствен интелект (АI) във всичко – от фотографията до игрите и свързаността. Всичко това идва с подобряване на живота на батерията и повишаване на ефективността. С новата опция за ниска консумация на енергия, може да се спести още повече батерия.

Тъй като животът на батерията е основен приоритет за всички, новото edge попълнение е снабдено с батерия с капацитет 4800 mAh. Потребителите могат да се възползват и от най бързото TurboPower™ зареждане досега – 68W, то осигурява над 50% заряд само за 15 минути и поддържа 15W TurboPower безжично зареждане. За още по-голямо удобство, новият edge може дори да споделя енергия с други устройства с помощта на безжичното споделяне на енергия.

Тройна камера с висока резолюция за невероятно изживяване

От подобренията в хардуера за бърз фокус и стабилизиране на картината, включени в основната камера, до значителното намаляване на шума и подобреното нощно снимане за предната камера – новият Edge разполага с хардуер и софтуер на камерата, напълно готови, да ви помогнат, да заснемете най-добрите си кадри досега!

Motorola е усъвършенствала системата на камерата на Edge 30 PRO с невероятни детайли от двете 50 МР камери, които осигуряват ултраширокоъгълни снимки и изключително близки планове.

За любителите режисьори, Еdge 30 pro може да записва видеоклипове с изключително качество, които отговарят на строгите стандарти HDR10+  за точност на цветовете, както и цветовия диапазон, яркост и контраст. Устройството разполага и с реалистична 8K резолюция, предоставяща качество на картината от над 26 милиона пиксела – най-високата видео резолюция, налична в смартфон днес.

Motorola Edge 30 Pro поставя фокус над две от най-проблемните звена на ултраширокоъгълните обективи: детайлите и работата при слаба светлина. Благодарение на иновативните му функции, потребителите вече могат да заснемат 50 МР ултрашироки снимки с невероятна детайлност  и висока резолюция при дневна светлина. Комбинирането  на множество пиксели в един голям пиксел позволява на ултраширокият сензор да повиши яркостта при слаба светлина. За екстремно близки планове, вградената Macro Vision функция доближава 4 пъти по-близо до обекта в сравнение със стандартния обектив. Устройството притежава и 50МР селфи камера за заснемане на зашеметяващи селфита с ултрависока резолюция и технология Quad-Pixel.

Ултра-гладък дисплей и качество на звука от ново поколение

Новото еdge устройство помага на филмите да оживеят с над милиард нюанса на реалистични цветове на 6,7-инчов Max Vision OLED дисплей. Благодарение на пълната си HD резолюция, специално разработена за да оптимизира потребителското преживяване и животът на батерията, Motorola edge 30 pro идва с по-кристална картина и по-малко пикселизация. Всичко това е възможно без никакво забавяне благодарение на невероятно гладката честота на опресняване от 144 Hz.

За да подсили това кинематографично изживяване, Motorola също създават невероятно аудио изживяване с Dolby Atmos и два големи стерео високоговорителя, за по-богат и реалистичен звук, който изцяло ви потапя в атмосферата, независимо дали слушате през слушалки или през високоговорител. С технологията Snapdragon Sound™, най-новото устройство Motorola Edge разполага и с усъвършенствано безжично качество на звука. Това напълно променя изживяването от безжичното аудио, елиминирайки разликата в качеството на звука между безжични и кабелни връзки, доставяйки музика с висока разделителна способност, кристално чисти видео разговори и перфектно синхронизирано забавление, всичко това чрез Bluetooth слушалки.

Иновативни софтуерни преживявания

Най-новото попълнение към семейството на Motorola Edge има мощност, която просто чака да бъде освободена. Ето защо има Ready For⁵, който подобрява всичко, на което телефонът ви е способен.

Платформата за десктоп функционалност от Motorola Ready For е обновена със свеж нов облик в цялата платформа, идеален за днешния хибриден свят. Потребителите просто се свързват кабелно или безжично, за да се насладят на потапящо изживяване на големия екран, независимо дали става въпрос за играене на игри или видео разговори. Ready for PC вече е съвместим и с Windows 10 и Windows 11, което прави по-лесно от всякога да се свържете и изберете предпочитаното от вас преживяване -  от достъп до две операционни системи на един екран едновременно до прехвърляне на файлове между свързани устройства, можете да изведете мултитаскинга на следващото ниво .

Като част от мисията на Motorola да предоставя на потребителите най-доброто софтуерно изживяване, новото еdge устройство работи с чиста версия на Android 12, без тромави софтуерни скинове или дублиращи се приложения. С помощта на My UX, устройството изцяло удовлетворява желанията на потребителя, позволявайки му да го контролира с прости жестове, да персонализира настройките за забавление и да създава външен вид, който е един на милион.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.