• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Нов сезон – нов телефон. Улови пролетните емоции в детайли с Motorola Edge 30 Pro

Нов сезон – нов телефон. Улови пролетните емоции в детайли с Motorola Edge 30 Pro

/КРОСС/ Пролетта вече е на прага ни, а с нея ни обзема вдъхновение за преобразяване. Докато природата възвръща своя чар,  слънчевите дни стават по-дълги, а всичко навън, дори и гардеробът ни се изпъстря с цвят, време е да обърнем поглед и към най-верния си спътник в ежедневието и да се замислим дали също не му е време за промяна. А именно – смартфонът.

Новото премиум попълнение в смартфон портфолиото на Motorola - edge 30 pro определено изглежда като страхотно решение ако искаме да се сдобием с нов смартфон с впечатляващи функции и достъпна цена. Със своята супер усъвършенствана система от камери, невероятен дисплей , най-бързият процесор на пазара и свързаност с 5G мрежата, еdge 30 pro предефинира смартфон играта като съчетава най-висока технологична функционалност на флагмен и достъпна цена.

Улови пролетните емоции в най-голям детайл с трисензорна система от камери

Пролетните цветни пейзажи определено са едни от най-красивите и идеално предразполагат за освежаване на снимките в социалните ни мрежи.  еdge 30 pro обещава да създаде перфектния инфлуенсърски кадър, благодарение на впечатляващата система от камери, които предоставят възможност както за ултраширокоъгълни снимки, така и за изключително близки планове, в режим макро. Великолепните подобрения на софтуера и хардуера на предната и задната камери са създадени да ви помогнат да уловите най-цветния сезон в цялата му пъстрота и ултра кристални детайли, като телефонът използва изкуствен интелект (AI), за да гарантира най-добри резултати във всичко – от фотографията до игрите и свързаността.

За любителите на видео съдържание, които искат да уловят любим пролетен момент, като пикник в парка или красив залез , еdge 30 Pro разполага и с 8К резолюция, която пресъздава ултра реалистични цветове и звук.

Новото еdge устройство е оборудвано и с 6,7-инчовия Max Vision OLED дисплей с над милиард нюанса на реалистични цветове. Аудио преживяването с богат и реалистичен звук също е елемент, за който от Motorola са се погрижили благодарение на технологията Dolby Atmos и двата големи стерео високоговорителя, с които е снабдено устройството. А за тези, които непрекъснато са в движение или просто предпочитат безжични служалки, новият Edge разполага с технологията Snapdragon Sound™, която премахва разликата в звука между безжични и кабелни слушалки за перфектното аудио изживяване при всички условия.

Създавай нови преживявания, без да мислиш за живота на батерията на телефона си

С настъпването на по-топлите дни, всеки от нас иска да прекарва повече време навън, в движение, наслаждавайки се на слънчевите лъчи. Искаме да посетим колкото може повече интересни места и нови маршрути, да научим на нещо ново или дори да работим като дигитален номад от някое тихо местенце в планината, например.

За тези цели се нуждаем от мощен и надежден смартфон, с невероятен живот на батерията какъвто е Motorola edge 30 pro. Това е първият смартфон, изграден с най-бързия и нов процесор Snapdragon® 8 Gen 1, с чиято помощ можете да се насладите на пълното разнообразие от функционалности.

Много голямо предимство е и 4800 mAh батерия, която гарантира че можете да разчитате на телефона си да е до вас във всеки един момент, през целия ден, че дори и на следващия. Няма и да се наложи да чакате за зареждане, защото телефонът поддържа технологията за TurboPower™, която осигурява над 50% бързо зареждане само за 15 минути. Благодарение на тази чудесна комбинация смартфонът прекрасно се справя с всякакви задачи – от гледане на любимите ви сериали, до използването на телефона за функции на ниво настолен компютър.

Впечатляваща функционалност от най-висок клас на достъпна цена

Освен изброените вече предимства, Motorola Edge 30 Pro ни се струва перфектната комбинация от всичко необходимо, за да посрещнеш пролетния сезон готов за впечатляващи цветни снимки, повече пътешествия и динамика и пълноценна работа през смартфона си.  

Освен достъпната си цена за страхотните си функционалности, устройството невероятно се вписва и като красив аксесоар в пролетния ни гардероб, с опция за избор от два цвята – космическо синьо и нежно перлено бяло.

От днес може да закупите Motorola Edge 30 Pro на цена от 1549 лв.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.