• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Забавни семейни активности през дъждовните дни с LG TV

Забавни семейни активности през дъждовните дни с LG TV

/КРОСС/ Когато небето стане сиво и завали дъжд, може да изглежда, че забавлението през деня си е отишло. Не се бойте! Дъждовните дни у дома могат да бъдат също толкова приятни и радостни, колкото и слънчевите на открито, само трябва да бъдете креативни. За да ви улеснят максимално, специалистите на LG са ви подготвили няколко идеи за дейности, които можете да правите със семейството в мрачен, дъждовен ден.

Време за сладкиши

Кой не обича сладкиши? Печенето с деца е чудесен начин да ги въвлечете в кухнята, тъй като те ще се радват да вкусят крайния резултат. Обикновените бисквити са лесни за приготвяне - просто измерете съставките и ги оставете сами да ги смесят. Накрая ще можете и да ги украсите, пригответе цветна глазура и накарайте всеки да украси своите бисквити. За по-голямо предизвикателство направете някоя класическа торта, но предложете на децата да измислят идея как да подобрят рецептата или как да я украсят. С webOS на LG можете да сърфирате в интернет и да намерите най- подходящата рецепта, която да използвате докато я гледате на големия екран. Нашето предложение е бисквитена торта, тя е идеалния вариант за да се развихрите и да направите своя верисия на рецептата като добавите любимите плодове и бонбони на децата. Оставете ги да експериментират и ви гарантираме, че това ще се превърне в незабравим спомен.

Търсене на съкровище

Търсенето на съкровище на закрито е забавно занимание, когато сте блокирани вкъщи, много е лесно, само има нужда от малко подготовка. Напишете указание за дадено място у дома, а след като го намерят ги чака друго указание. Следващата улика води до друго място и така нататък. Можете да скриете малък шоколад или лакомство на всяко от местата или да дадете една голяма награда накрая.

Подходете творчески към уликите - не ги правете прекалено лесни, все пак трябва да влезем в ролята на златотърсачи. За допълнително настроение пуснете динамични песни на LG Soundbars. Устройството разполага с най-съвременната технология Dolby Atmos, която осигурява богат и динамичен звук, който изпълва стаята. С Bluetooth можете лесно да пуснете любимия плейлист. Позволете на музиката да ви заобиколи през тези оживени вечери.

Филмова вечер

Класиката в жанра и любим момент за цялото семейство. Дръпнете завесите, изгасете осветлението и се настанете за един филм. Може да изберете някой стар любим семеен филм или нещо ново, което сте чакали да видите. Разбира се, трябва да приготвите нещо за похапване! Голяма купа пуканки, газирани напитки без захар, както и нещо сладичко, а защо не сладките, които сте си приготвили заедно. Телевизорът също е много важен, LG предлагат страхотни Smart решения, отличаващи се с кристално чиста 4K резолюция и завладяващи дисплеи. Открийте широка гама от цветове и мощен звук с LED телевизора LG NanoCell. С изключителното качество на картината и поглъщащия звук можете да превърнете филмовите си вечери в незабравими преживявания.

Докато дъждът чука по прозореца, а гръмотевиците гърмят в далечината, нека LG бъдат ваши спътници в превръщането на дните с лошо време в моменти на радост. Независимо дали става дума за филм който да гледате със семейството, музика на която да се забавлявате или просто търсачката чрез която да намерите перфектната рецепта за сладки, която да приготвите заедно. Smart телевизорите на LG вдъхват живот на забавленията във вашата дом.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.