• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8258
  •  GBP / BGN 2.3126
  •  CHF / BGN 2.0456
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

4 продукта, които ускоряват работата на мозъка и укрепват биополето

4 продукта, които ускоряват работата на мозъка и укрепват биополето

/КРОСС/  Ако ежедневната ви дейност е свързана с интензивна интелектуална работа, тогава на помощ могат да ви дойдат специални продукти, които повишават енергията и подобряват мозъчната функция.За да може мозъкът да бъде по-продуктивен като цяло, е важно да се увеличи неговата невропластичност. Ако трябва бързо да се отървете от умората и временно да увеличите скоростта на мислене и енергия, тогава специалните храни и напитки, описани по-долу, ще ви помогнат с това.

1. Пчелен мед

Истинският, чист и свеж натурален мед е много мощен продукт, който ви осигурява огромен прилив на жизненост и енергия за възможно най-кратко време. Можете да изядете лъжица пресен мед сутрин с вода. Така ще се ободрите, за да се включите в работата или просто да активирате мозъка си, за да не пропуснете, преди да излезете за работа. Можете също да изядете лъжица мед в момент, когато сте изтощени още в разгара на работния ден. Медът е много полезен за всички, които постоянно шофират. Това ще увеличи вашето внимание и ще увеличи скоростта на вземане на решения, ще подобри реакцията ви. Дори спортистите оценяват този естествен продукт. Тези храни свиват мозък, спрете още днес да ги ядете!

2. Вода с лимон.

Действието на водата и лимона е много различно, но те се комбинират перфектно. Водата почиства чакрите и укрепва биополето, а лимонът дава енергия и сила заради наличието в него на витамин С. Разредете малко лимон във вода, за да пиете такава вода в периоди на умора и униние. Такава напитка ще ви ободри и ще ви даде много енергия. По-правилно е, отколкото да прекалявате с кафе или, още по-лошо, с енергийни напитки.

3. Тъмен шоколад.

Заменете сладките с оригинален черен шоколад, който е невероятно полезен за хората. Подобрява работата на мозъка, активира бързата и дълготрайна памет. Помага в ученето и в интелектуалната работа. Черният шоколад значително подобрява и паметта. Специалистите препоръчват да се яде вместо да се пие. Напитките, съдържащи черен шоколад, са лишени от повечето от полезните вещества за мозъка и енергията.

Витамини за здравето на мозъка и паметта

4. Зелен чай

Това е универсална напитка за тези, които искат да се ободрят. Черният чай е вреден, както и кафето. Зеленият чай тонизира, облекчава стреса, активира работата на чакрите, облекчава умората. Ако сте изправени пред някаква трудна задача, тази напитка е идеална при решаването й. Полезно е да добавите към зеления чай някои билки и подправки като канела или мента, босилек. Това ще направи тази напитка още по-полезна за мозъка, тялото и биополето.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.