• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Нетера пусна нова оптична градска мрежа в София

Нетера пусна нова оптична градска мрежа в София

/КРОСС/ Нетера изгради и пусна нова, бърза и сигурна оптична мрежа в София. Тя покрива цялата столица, включително всички важни бизнес центрове и пътни артерии като "Цариградско шосе", бул. "България", централните улици и булеварди.

Чрез нея компанията предлага интернет за бизнеса, защита от DDoS атаки, други услуги за свързаност, медия стрийминг. Квалифицирани инженери отговарят за поддръжката и оказват техническо съдействие при нужда 24*7.

Новата мрежа на Нетера има няколко съществени предимства. Тя е единствената оптична мрежа, която достига до всички дейта центрове в София, влиза в тях и ги свързва. Това включва както центровете за данни на Нетера, така и тези на останалите оператори.

Друга полза е, че кабелите са прокарани на по-голяма дълбочина под земята и са поставени в защитени тръби, за да се предотвратят рискове от прекъсвания.

За Софийската оптична мрежа компанията използва най-съвременното и качествено оборудване - от кабелите до оптичните разпределители (ODF) и конекторите. В резултат на това връзката е с изключително качество.

В столицата Нетера поддържа над 550 активни бизнес услуги и съзнателно инвестира в надеждни компоненти.

Благодарение на предварително заложените големи капацитети се очаква градската мрежа на Нетера да задоволява нуждите на бизнеса в София за години напред.

Същевременно тя е присъединена към националната оптична опорна мрежа на телеком оператора, която свързва всички големи български градове като Варна, Велико Търново, Бургас, Пловдив, Русе.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.