• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

LG представи MULTI V i решението си пред партньорската си мрежа

LG представи MULTI V i решението си пред партньорската си мрежа

/КРОСС/ LG Electronics (LG) представи най-новото си Multi VTM i, решение с променлив дебит на хладилния агент (VRF), пред свои партньори от България и Северна Македония. На събитието, което се проведе в гр. Казанлък миналата седмица, присъстваха и специални гости от екипите на компанията в Сърбия и Унгария, начело с Хюнчеол Лий, управляващ директор на LG Electronics за регион Югоизточна Европа.

Домакин на събитието беше екипът на Air Solution Business Unit България с ръководител Петър Митев, старши експерт и ръководител екип в Air Solution България и Северна Македония, заедно с г-н Лий приветстваха гостите на LG, запознавайки ги с характеристиките и предимствата на Multi VTM i - най-новата в дълга поредица VRF иновации на българския пазар. Заедно с представянето на продукта, Хюнчеол Лий изрази своята благодарност към екипа на LG и партньорите за тяхната постоянна подкрепа в създаването на по-добри, по-интелигентни пространства в региона..

Multi VTM i работи с най-високо технологичния двигател с изкуствен интелект на компанията и е подходящ за средни до високи сгради, като офиси, училища, търговски центрове, жилищни сгради и хотели. Благодарение на набор от разнообразни, интелигентни функции, решението работи с минимално количество електроенергия, докато в същото време предоставят по-комфортна среда на закрито - както и по-тиха среда навън - през цялата година.

Мощният AI двигател на LG Multi VTM i гарантирана работа при температури от (негативни) -30 ℃ до 52 ℃, като пълната производителност е гарантирана при температури от -10 ℃ до 43 ℃ - впечатляваща мощност за система от един модул. Допълнителна оптимизация на изразходваната енергия осигурява изкуственият интелект, който използва данни за моделите на поведение на потребителите и автоматично усеща температурата, хората, сезона и нивата на влажност, за да създаде оптимална вътрешна среда, като същевременно минимализира потреблението на енергия.

„Продуктите за климатизация играят важна роля в нашата мисия да направим ежедневието за нашите клиенти по-добро чрез интелигентни решения," споделя Хюнчеол Лий. „Продуктът, който представяме днес, променя играта по много начини, използвайки иновативна AI технология от двигателя до функционалностите за намаляване на потреблението на енергия."

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.