• 12 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Килиън Мърфи играе учител в поправителна институция

Килиън Мърфи играе учител в поправителна институция

/КРОСС/ Килиън Мърфи е първокласна филмова звезда в продължение на много години, но брилянтното му изпълнение в блокбъстъра на Кристофър Нолан „Опенхаймер" затвърди статута му на един от водещите актьори на нашето време. Според Deadline, следващият проект на 47-годишния ирландец ще бъде филм на име „Стив". Лентата ще бъде базирана на романа на Макс Портър „Шай". Заглавието на книгата съдържа името на главния герой.

„Стив" ще бъде преосмисляне на оригиналната творба на Портър. Ако в литературния източник централният герой е 16-годишният Шай, то във филмовата адаптация фокусът ще бъде върху неговия учител, изигран от Мърфи. Действието ще продължи един ден. Събитията ще се развият в поправителна институция за непълнолетни престъпници, ръководена от Стив. Той се опитва да контролира своенравните си подопечни, но психическото му здраве започва да се влошава.

Продукцията се осъществява от филмовата компания на Мърфи „Big Things Films" и стрийминг услугата Netflix. Килиън и дългогодишният му сътрудник Алън Молони се изявяват като продуценти. На режисьорския стол сяда Тим ​​Майлантс. Снимките стартират през пролетта.

Интересна подробност е, че звездата от "Опенхаймер" не яде месо в продължение на 15 години, страхувайки се от болести, предавани от животни. „Гледах  предаване, в което обясняваха колко лесно е да се разболееш от луда крава. Бях толкова впечатлен от това, което видях, че не можах да се насиля да хапна парче пържола в продължение на години." Но заради ролята си в „Peaky Blinders", по настояване на Кристофър Нолан, Килиън се налага да натрупа мускулна маса и за това треньорът му препоръчва да започне отново да яде месо.

Актьорът е толкова отдаден на професията си, че дори съпругата му признава, че когато работи по проект, той се променя не само външно, но и вътрешно. Така например за ролята си във филма „Закуска на Плутон" той оскубва космите по гърдите и краката си. И докато повечето актьори следват тенденциите и внимателно обмислят визията си при появите на червения килим, това не важи за Мърфи. Той е абсолютно безразличен към модата, защото се появява само в един или два филма годишно, рядко ходи на публични събития и смята, че не се нуждае от стилист.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.