• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Защо да изберем козметика от Mustela за бебета и бременни

Защо да изберем козметика от Mustela за бебета и бременни

/КРОСС/ Защо да изберете козметика от Mustela за бебета и бременни

Създадена в средата на миналия век като марка, ангажирана с грижа за бебето, "Мустела" вече е семейно ориентирана. Днес формулите за атопична екзема, слънцезащита и биогамата Mustela се позиционират като подходящи за цялото семейство.

Защо марката Mustela е толкова предпочитана?

Причините, които карат потребителите да предпочитат Mustela, се коренят в отговорното отношение на марката към децата и родителите им, към околната среда, към общностите - доставчици на суровината за основните ѝ съставки.

Най-големият принос на "Мустела" в дермокозметиката е откритието, че бебетата се раждат с различни типове кожа - нормална, суха, много чувствителна и склонна към екзема. Съответно качествените ѝ продукти са насочени към специалната грижа, изисквана от всеки от тези типове.

Всички формули са композирани с 92 до 99% съставки с естествен произход и са подходящи от момента на раждането. Те са хипоалергенни, не съдържат никакви дразнители и са специално проектирани, за да намалят до минимум риска от алергични реакции. Mustela е съсредоточена основно към грижите за бебетата и майчинството, но създава и козметика, подходяща за всяка възраст.

"Мустела" работи едновременно за полезността на продуктите си и коригирането на отрицателното въздействие върху околната среда. Не извършва тестове върху животни.

Mustela дермокозметика доставя удоволствие и обвързващи преживявания на нежност между майките и децата им. Потърсете отзиви за марката в интернет и рядко ще срещнете недоволни родители.

Какви продукти за бебета и деца можете да откриете?

За бебетата и децата Mustela разработва специални натурални съставки. Сред най-важните са Avocado Perseose, подпомагаща съзряването и укрепването на бебешкия епидермис, и дестилат от слънчогледово масло за успокояването му и снабдяването му с ключови липиди.

"Мустела" предлага цялата гама продукти за обгрижване на малкото ви съкровище:

● за почистване на коса и тяло - почистват нежно и грижовно тялото, косата и скалпа (включително от крусти), като предпазват от изсушаващите ефекти на къпането; не дразнят очите; осигуряват интимната хигиена на децата. Сред тях има формули за използване без изплакване;

● хидратиращи - овлажняват незабавно и дълготрайно от първо нанасяне, защитават ресурса от кожни стволови клетки, правят кожата еластична, нежна и мека като коприна;

● серия "Стелатопия" е емблематична за "Мустела". Създадена е за атопичната кожа - хидратира, подхранва и успокоява сърбежа, зачервяванията и раздразненията; възстановява увредената кожна бариера и естествените защитни сили, запазва потенциала на кожните стволови клетки;

● специализирани формули за различните типове кожа - разрешават типични проблеми, укрепват и защитават кожата, запазват потенциала ѝ за развитие през следващите години;

● продукти за зоната на пелената - за почистване, успокояване на раздразненията и предотвратяването им;

● успокояване на раздразненията и възстановяване - намират приложение при отоци, синини, цицини, зачервявания и възпаления;

● сънцезащита - повечето от слънцезащитните формули на "Мустела" са приложими още от първия ден на новороденото. Подходящи са дори при много суха и атопична кожа. Укрепват кожната бариера и пазят от увреждания. Силно устойчиви са на вода и пот;

● биопродуктите на "Мустела" покриват пълната гама грижи както за бебетата, така и за цялото семейство.

Ще намерите още формули за масажи, почистващи мокри кърпички и комплекти от допълващи се продукти, които осигуряват цялостно конкретен тип грижи за бебешката кожа.

Има ли подходяща козметика "Мустела" за бременни?

Mustela не просто има подходящи продукти за бременни. Второто по значимост направление в производството ѝ е посветено на бременните и младите майки. Те са насочени към потребностите на стресираната кожа по време на бременността и кърменето. Предназначени са за запазване и връщане на еластичността и жизнеността ѝ.

Това са балсами, масла, кремове и серуми против появата на стрии, както и за премахването им, формули за грижа за гърдите на кърмачките, стягащ гел за тяло и стягащ серум за бюста. Козметиката за бременни и майки на "Мустела" е специално разработена и не крие опасности за плода и новороденото.

Поръчайте дермокозметика Mustela за бебета и бременни от добрите онлайн аптеки, където освен на оригиналността на продуктите, можете да разчитате и на изчерпателна консултация. Цените са разумни, а доставката вкъщи ще ви спести време.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Кремовете им са пълна измама, купих си такъв против стрии и нищо. не си заслужават парите

24.03.2023 09:33:05

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.