• 27 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8010
  •  GBP / BGN 2.3179
  •  CHF / BGN 2.0386
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Предстоят 8 вълнуващи срещи в Шампионската лига

Предстоят 8 вълнуващи срещи в Шампионската лига

/КРОСС/ Шампионската лига се завръща тази вечер с осем вълнуващи срещи от предпоследния кръг в груповата фаза на турнира. Сред тях като най-интересни се очертават сблъсъците в група F: Милан - Борусия Дортмунд и Пари Сен Жермен - Нюкасъл. И четирите отбора имат шансове да продължат към елиминациите и това приковава вниманието върху тях.

Милан посреща Борусия Дортмунд с доста кадрови проблеми, като най-голямата загуба е отсъствието на Рафаел Леао. Победа за германците на "Сан Сиро" ще им гарантира продължаване в следващата фаза. В другия мач от групата един срещу друг излизат Пари Сен Жермен и Нюкасъл. И двата тима се нуждаят от точки, за да запазят шансове за класиране. Първият сблъсък в Англия завърши с убедителна победа 4:1 за "свраките" и в Париж са амбицирани за реванш. Проблем за френския тим ще е отсъствието на контузените Маркиньос и Уарен Заир-Емери.

В група "Е" неубедителният в Серия А - Лацио посреща Селтик. Римски "орли" заемат 11-ото място в Италия вече се коментира уволнението на наставника Маурицио Сари. Евентуална победа днес и благоприятен развой в другия мач обаче може да галантира на Лацио място на осминафите. Селтик има само една спечелена точка и е с теоретични шансове за третото място в групата. В другата среща Фейенорд посреща непобедения до момента Атлетико Мадрид в Ротердам. Три точки на испанците ще ги класират за следващата фаза.

В група G нещата изглеждат ясни. Един срещу друг се изправят Манчестър Сити и РБ Лайпциг, които вече си осигуриха място на осминафиналите. Равенство ще гарантира на "гражданите" първото място в групата. В другата среща Йънг Бойс посреща Цървена звезда, като победитата е равносилна на третото място в групата и продължаване в Лига Европа.

В група H отборите на Шахтьор Донецк и Роял Антверп си дават среща в Хамбург заради войната в Украйна. Символичните домакини имат шансове за класиране на елиминациите, докато белгийският шампион ще преследва първата си точка в Шампионската лига. В другата среща Барселона посреща Порто в крайно интересен двубой. Победа ще гарантира класирането на каталунците, а успех на Порто сериозно би заплел възела в тази група.

ПРОГРАМА:

19:45 Лацио - Селтик

19:45 Шахтьор Донецк - Антверп

22:00 Барселона - Порто

22:00 Йънг Бойс - Цървена звезда

22:00 Манчестър Сити - Лайпциг

22:00 Милан - Борусия Дортмунд

22:00 ПСЖ - Нюкасъл

22:00 Фейенорд - Атлетико Мадрид

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.