• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

„Интелиджънт Мюзик Проджект“ заби в Античния театър

„Интелиджънт Мюзик Проджект“ заби в Античния театър

/КРОСС/ Празник на хубавия рокендрол се състоя на сцената на Античния театър в Пловдив, където групата „Интелиджънт Мюзик Проджект" направи уникално шоу придружено с множество спецефекти, предаде репортер на БГНЕС.

Елена Розберг от Z-Rock откри концерта с думите: „Благодаря ви приятели, че сме заедно на тази легендарна сцена, на която сме слушали и гледали Джон Лорд, „Аксепт" със симфоничен оркестър и много други. Тази вечер ще ви представя една невероятна формация „Интелиджънт Мюзик Проджект". Това са изключителни български музиканти с фронтмен Рони Ромеро".

След нея на сцената се качи духовният водач на групата и вдъхновител на целия проект, събрал множество български и чужди звезди, д-р Милен Врабевски. Той е продуцент на групата, както и автор на всичките й песни и на текстовете.

„Пловдив е истинското място за рок фенове. Правите ме горд и допълнително мотивиран, както обикновено", обърна се той към меломаните и думите му бяха посрещнати с бурно ликуване и аплодисменти.

„Очаква ви едно изключително шоу. Правим всичко възможно, за да възпитаваме вкус. Това не може да стане без ваше участие", каза д-р Врабевски. Той направи комплимент на града на тепетата, който се слави със своя културен живот и добър музикален вкус: „Ако ви харесва нашата музика, трябва да знаете, че само пловдивска жена може да я инспирира".

Д-р Врабевски верен на своето дарителско призвание се обърна към публиката и я призова да бъде съпричастна в тези трудни времена: „Понеже сме тук по пътя на духовното удовлетворение, нека се огледаме около себе си и още от утре да направим нещо добро за хората около себе си. Просто така, защото сме човеци, защото искаме да добавяме стойност към живота на останалите. Надяваме се всички да приемате нашето послание".

„С хубавия рокендрол напред! Благодаря на всички", д-р Врабевски даде началото на шоуто.

Супергрупата излезе на сцената и разтърси Античния театър. Пред публиката застанаха звездата на Rainbow Рони Ромеро и Боби Косатката, които изпълниха хитовете на „Интелиджънт Мюзик Проджект" от последните два албума ("Life Motion" и "Sorcery Inside"). Двамата бяха в компанията на едни от най-добрите български музиканти - Стоян Янкулов-Стунджи, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов и китариста Бисер Иванов, който за пореден път завъртя главите на присъстващите с чудовищно соло на китара.

Рони Ромеро обяви, че неговият приятел и колега Косатката има рожден ден, което допринесе още повече за топлата атмосфера.

След концерта почитателите на „Интелиджънт Мюзик Проджект" имаха възможност да вземат автографи от своите любимци и да си купят техни албуми. „Благодаря за прекрасната вечер, която ни подарихте! С нетърпение чакам нови срещи на Античния театър", сподели след шоуто една от зрителките Гери Налбантова. „Беше страхотно! Ударна доза емоционално зареждане. Благодаря за тази прекрасна вечер!", заяви друга почитателка Велика Белчева.

Въпреки натовареният си график с концерти в страната, групата не спира да твори. В момента текат записите на следващия албум, който е шести поред и се нарича The Creation - Съзидание.

След шоуто, което изнесоха в черноморската ни столица Варна и града под тепетата, с което фактически завършва лятното й турне, група „Интелиджънт Мюзик Проджект" ще има още три големи участия. Те ще бъдат на 28 август в Севлиево, и на 18 и 19 септември в София и Бургас. Билети могат да бъдат закупени от Еventim:

Концертите се осъществяват на открито и при спазване на всички епидемиологични мерки.

„Интелиджънт Мюзик Проджект" е музикалният проект на д-р Милен Врабевски - автор на музиката и текстовете от всички пет албума на групата. През годините участие в бандата взимат световни звезди като Саймън Филипс (Toto), Джоузеф Уилямс (Toto), Джон Пейн (ex-Asia), Карл Сентънс (Nazareth), Джон Лоутън (ex-Uriah Heep), Ричард Грисман (River Hounds) и др.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.