• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Посетете над 1200 музея, докато стоите вкъщи

Посетете над 1200 музея, докато стоите вкъщи

/КРОСС/ Ако стоите вкъщи и скучаете, чудите се какво да правите, то имаме едно много примамливо предложение за вас.

Google Arts & Culture
се обедини с над 500 музея и галерии по целия свят, за да ни предложат интересни виртуални обиколки.

Колекцията на Google Arts & Culture включва Британския музей в Лондон, Музея на Ван Гог в Амстердам, Гугенхайм в Ню Йорк и буквално стотици места, където можем да получите знания за изкуството, историята и науката. Ако все още се чудите какво да предложите на децата си и как да грабнете интереса им, то тези музеи определено ще свършат работа.

Британският музей, Лондон
Този емблематичен музей, разположен в сърцето на Лондон, позволява на виртуалните посетители да обиколят Големия двор и да открият древните камъни от Розета и египетските мумии.

Музеят Соломон Гугенхайм, Ню Йорк
Функцията Google View Street позволява на посетителите да обиколят прочутото спирално стълбище на Гугенхайм, без изобщо да напускат дома си. Оттам можете да откриете невероятни произведения на изкуството от епохата на импресионизма и пост-импресионизма.

Националната художествена галерия, Вашингтон, D.C.
Този известен американски музей на изкуството разполага ни предлага изложбата на американската мода от 1740 до 1895 г., включваща много визуализация на дрехи от колониалната и революционната епоха, както и колекцията от произведения на холандския бароков художник Йоханес Вермеер.

Musée d'Orsay, Париж
Можете на практика да се разходите из тази популярна галерия, в която се помещават десетки известни произведения на френски художници, работили и живели между 1848 и 1914 г. Погледнете художествени произведения от Моне, Сезан и Гоген.

Националният музей на съвременното и съвременно изкуство, Сеул
До един от популярните музеи в Корея можете да намерите достъп от всяка точка на света. Виртуалната обиколка на Google ви пренася през шест етажа на съвременно изкуство от Корея и по целия свят.

Музеят Пергамон, Берлин
Като един от най-големите музеи в Германия, Пергамон има какво да ни предложи. Този исторически музей е дом на изобилие от древни артефакти, включително Ищарската порта на Вавилон и Пергамския олтар.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.