• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Големите Годишни награди за бойни спортове „Златен пояс“ 2020

Големите Годишни награди за бойни спортове „Златен пояс“ 2020
днес от 20 часа на живо по Bulgaria ON AIR

/КРОСС/ Днес, точно от 20 часа, ще започне третата Годишна церемония „Златен пояс" 2020, която ще отличи най-добрите в бойните спортове за годината. В унисон с мерките за превенция, церемонията ще се проведе в тв формат от студиото на Bulgaria ON AIR, с преки включвания от цялата страна.

Престижните награди се организират от Националната асоциация на бойните спортове в България с председател шихан Иво Каменов и за призове в нея ще се състезават над 40 000 спортисти, които членуват в 12-те федерации на Асоциацията.
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще бъде специален гост на церемонията и ще връчи големите призове - статуетките „Златен пояс" 2020. Той ще награди петимата победители в категориите „Най-добър спортист - мъже", „Най-добър спортист - жени", „Най-добър треньор", „Ярка победа" и „Вярност на традициите".

Всяка една от 12-те федерации-членки на НАБС ще има възможност да раздаде и индивидуални награди на своите бойци. По време на телевизионната церемония специална награда на най-отличилия се професионален състезател през годината ще даде и най-голямата медия за бойни спортове у нас Boec.bg.
Цялата церемония ще се излъчва ексклузивно за българския тв ефир от националната телевизия Bulgaria ON AIR. Водещ на специалното събитие ще бъде едно от най-изявените лица на телевизията журналистът Златимир Йочев.

Освен на живо по Bulgaria ON AIR, третата годишна церемония "Златен пояс" 2020 ще се излъчва в реално време и на boec.bg, boec.com, както и във фейсбук страницата на асоциацията.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.