• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Кийра Найтли с предупреждение за психиката относно новия си филм

Кийра Найтли с предупреждение за психиката относно новия си филм

/КРОСС/ Холивудската звезда Кийра Найтли смята, че новият ѝ филм "Silent Night" трябва да бъде съпроводен с предупредителни надписи към зрителите, защото темата може да е болезнена за мнозина след пандемията от коронавирус.

36-годишната актриса се опасява, че черната комедия ще се окаже твърде болезнена за някои зрители заради пандемията. Макар сюжетът да разказва за заплаха за света, дължаща се на изменението на климата, а не на вирус, в нея се появяват теми, които са познати на мнозина през последните две години, като например блокиране по домовете, недостиг на храна и мрачни емоционални моменти при видеоразговори.

Найтли сподели: "Смятам, че филмът трябва да бъде придружен от предупреждение, защото сега всеки ще го гледа с негативен преживян опит, надявам се не толкова ужасяващ като този във филмовия сюжет, но изведнъж той стана много по-суров." Снимките на филма - в който участват още Матю Гуд, Анабел Уолис, Лили-Роуз Деп и Луси Пънч - приключиха само два дни преди първия локдаун в Обединеното кралство през март 2020 г. Найтли призна, че снимките са били "наистина странни", защото е имало толкова много паралели с реални събития, пише БГНЕС. Тя разказа пред списание Stella: "Беше наистина странно. Снимахме филм за едно измислено преживяване и изведнъж това преживяване започна да се случва около нас. Снимахме сцени за това как в магазините свършва храната в същото време, когато новините бяха пълни с истории, че цялата тоалетна хартия е изчезнала. Последните сцени, които заснехме, преди да ни затворят, бяха сцените със смъртта на семейството ни и отчаяно се опитвахме да приключим, за да може Лили-Роуз да се върне в Париж, за да бъде с майка си [Ванеса Паради], преди да затворят границите. Беше невероятно странно за всички".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.