• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Насладете се на превъзходен звук с най-новите безжични говорители с EXTRA BASS™ на Sony

Насладете се на превъзходен звук с най-новите безжични говорители с EXTRA BASS™ на Sony

/КРОСС/ Подобрено качество на звука с новоразработения X-Balance Speaker Unit на SRS-XB43, SRS-XB33 и SRS-XB23
Наслаждавайте се на музиката си без ограничения с говорителите с водоустойчив, прахоустойчив и удароустойчив дизайн
Новата гама високоговорители е със свежи цветове, компактен, удобен и лесен за употреба дизайн

Sony обнови своята гама безжични EXTRA BASSTM  говорители като добави новите SRS-XB43, SRS-XB33 и SRS-XB23. С превъзходно качество на звука, издръжливост и нов дизайн,  можете да се наслаждавате на любимата си музика,  където и да се намирате.

Звук, който да споделиш

EXTRA BASSTM   звук


Насладете се на дълбок и плътен бас, където и да се намирате с новите безжични високоговорители с  EXTRA BASSTM и аудио технология на Sony.

X-Balance Speaker Unit

Разработен от Sony, X-Balanced Speaker Unit постига високо качество на звука и мощно звуково налягане за по-богато, по-дълбоко и по-възнаграждаващо слушателско изживяване. За разлика от кръговата диафрагма в конвенционален високоговорител новоразработеният X-Balanced Speaker Unit в XB23 разполага с некръгла диафрагма. Това увеличава максимално площта на диафрагмата на високоговорителя, но и звуковото налягане, за по-плътен бас, а и намалява отклоненията на възбудителя, поддържайки същото звуково налягане, водещо до намалено изкривяване. Например нивото на звуковото налягане върху XB33 се е увеличило с приблизително 30% и степента на изкривяване се намалява с около 25% в сравнение с предишния модел (SRS-XB32).

За разлика от кръглата диафрагма в обикновените говорители, X-Balanced Speaker Unit в XB43 разполага с почти правоъгълна диафрагма.
Тази форма увеличава площта на диафрагмата на високоговорителя, увеличавайки звуковото налягане за по-плътен бас, и намалява отклоненията на възбудителя, поддържайки същото звуково налягане, водещо до намалено изкривяване и повече яснота на гласа.

The X-Balanced speaker unit в XB33 и XB23 се отличава с новоразработена некръгла диафрагмa. Това увеличава максимално площта на диафрагмата на високоговорителя, но и звуковото налягане, за по-плътен бас, а и намалява отклоненията на възбудителя, поддържайки същото звуково налягане, водещо до намалено изкривяване и повече яснота на гласа в компактен размер.

Армиран с миканит клетъчен конус на високоговорителя и капачка против прах

Твърдият и лек MRC конус и капачката против прах спомагат за качеството на звука.

Странични пасивни излъчватели

Разположението на страничните пасивни излъчватели е оптимизирано за  трите модела за възпроизвеждане на ясен басов звук.

Режим LIVE SOUND

Режимът LIVE SOUND оживява вашето парти с 3-измерен звук и създава усещане сякаш сте на концерт на живо.

Водоустойчиви, прахоустойчиви и неръждаеми

Новите модели имат IP67 рейтинг- можете да използвате говорителя си на плажа, в гората, пустинята или където пожелаете - тя ще продължи да роботи, без значение колко прашна е повърхността. Говорителите са издръжливи дори на солена вода, така че забавлението може да продължи в морето!

Удароустойчиви

Говорителите2 са преминали през обширно тестване за удар и благодарение на най-новия им дизайн, те издържат на неизбежните удари, неравности и ожулвания при ежедневна употреба.  Дори и най-непохватният инцидент вече не е проблем, в случай на изпускане, колоната3 ще продължи да работи4.

Парти светлини

Добавете усещане като на музикален фестивал към свежия дизайн на говорителите, които се отличават с различни цветове и светлини.

Fiestable6 и Sony | Music Centre apps

Използвайте безплатното приложение „Fiestable“, за да пресъздадете клубно усещане с настройките на своя смартфон. Оставете светлините да мигат в синхрон с ритъма или да променят цвета си.

Можете да управлявате говорителите и с безплатното приложение Sony Music Center. Можете да изберете любимия си плейлист, да смените песента или да изключите светлините спрямо настроението си.

Party Connect

В допълнение чрез новата функция Party Connect можете да свържете до 100 съвместими безжични говорителя с BLUETOOTH® технология, за да синхронизирате музиката и светлините, така че всички да танцуват в един и същи ритъм.

Факторът Нова форма

Новата гама високоговорители се предлага в широка гама от цветове с нов дизайн, с които идеално допълват всяко пространство. Компактен, лек и лесен за носене, XB23 се побира перфектно в джоба на раницата или в поставката за чаши на вашия къмпинг стол. Освен това има и  удобна каишка за окачване на палатка или дърво по време на почивка през уикенда.

USB-Type-C®

Вече можете да зареждате високоговорителите чрез новия USB-Type-C®.

Живот на батерията и свързаност

С живот на батерията до 24 часа партито може да продължи през цялата нощ. В допълнение на това можете да свържете смартфона си чрез USB Type-A за зареждане на батерията му. Слушайте любимата си музика навсякъде, като свържете телефона си към високоговорителите с  Bluetooth® и NFC ™8

Цени и наличност

Моделът SRS-XB43 ще бъде на цена около 369 лв. и ще се предлага от август 2020 г. в черно и синьо.

Моделът SRS-XB33 ще бъде на цена около 289 лв. и се предлага от август 2020 г. в черно, синьо, червено, пепеливо кафяво.

Моделът SRS-XB23 ще бъде на цена около 399 лв. и ще се предлага от август 2020 г. в черно, синьо, червено, пепеливо кафяво, зелено.

За повече новини от Sony посетете http://presscentre.sony.eu

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.