• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Телевизорите LG NanoCell предлагат реалистично изживяване с чисти цветове на голям екран

Телевизорите LG NanoCell предлагат реалистично изживяване с чисти цветове на голям екран

/КРОСС/ Телевизорите LG NanoCell разширяват хоризонтите на своите потребители с най-съвременната технология, голям зрителен ъгъл и богати, чисти цветове. Благодарение на 8К разделителната способност на телевизорите и прецизната и висококачествена картина, LG NanoCell TV осигуряват епично потапяне в атмосферата и по-завладяващо изживяване в сравнение с конвенционалните LCD телевизори.  

Телевизорите от серията NanoCell използват наночастици - собствена отличаваща се нанотехнология на LG, за да филтрират и пречистят цветовете, премахвайки примесите в дължините на RGB вълните. Това означава, че на екрана ще бъдат показвани само чисти и прецизни цветове. Резултатът е по-жива, по-реалистична картина, която кара съдържанието да оживее. С помощта на пълното затъмняване на подсветката (Full Array Dimming), NanoCell управлява прецизно и отделните LED елементи на подсветката. В резултат се получават по-дълбоки черни цветове и минимална загуба с цел по-голям контраст и по-детайлна картина.

Когато говорим за разделителна способност, телевизорите LG NanoCell TV осигуряват истинско 8K изживяване. Майсторското управление на цветовете при NanoCell, комбинирано с приблизително 33 милиона плътно разположени един до друг пиксели, предлага изумителна картина с висока разделителна способност, която далеч надхвърля стандарта за 8K телевизори. Според CTA (Асоциация на потребителските технологии), когато се дефинира разделителна способност, контрастната модулация (CM) трябва да бъде 50% или повече, докато NanoCell серията на LG има 97,8% СМ, което прави изображението още по-ясно.

Свръхголемия екран на NanoCell TV дава възможност на потребителите да се насладят на домашно кино, което може да спре дъха им. Телевизорите от серията правят всички сцени реални на базата на живите чисти цветове и интензивния контраст, който създава Nano Black. В допълнение предлагат оптимизирана картина и звук, за да създадат поразително и още по-реалистично изживяване. Благодарение на Dolby Vision IQ ползите от Dolby Vision се разширяват отвъд HDR-, като предлагат интелигентно регулиране на яркостта, цвета и контраста според жанра, излъчван на екрана и условията на осветеност. Dolby Atmos пък предлага завладяващо аудиопреживяване за максимална наслада от всяко съдържание. Поддържането на Filmmaker Mode, както и HDR форматите HLG и HDR 10 допълват потребителското изживяване, като дават възможност цялото съдържание да се изпита в реалистична и висока детайлност.

Чистите цветове могат да бъдат огромно предимство и за всички запалени геймъри, като допълват виртуалния свят и придават на игрите живот. А в допълнение, различните характеристики на игрите като Low Input lag HDMI 2.1 и HGiG дават възможност на потребителите да се насладят на виртуален свят с подобрена графика в реално време. LG NanoCell TV позволяват и незабавно атакуване на противника без забавяне, тъй като синхронизират усещания на играчите със сцените в реално време, които се разиграват в динамичните игри, чрез Low Input lag от тяхна страна. По-високата кадрова скорост, VRR (променлива скорост на обновяване), ALLM (автоматичен режим на ниска латентност) и eARC (канал за подобрено връщане на звука) отговарят на спецификациите на HDMI 2.1. Тези най-нови функции дават възможност за високоскоростно съдържание с по-висока разделителна способност и плавна, синхронизирана графика. Това прави преживяването при игра много по-реалистично и вълнуващо.

За спортните фенове NanoCell серията от LG също е страхотен избор – благодарение на свръхголемия екран с обхват 75 инча или повече, телевизорите пренасят огромния стадион направо у дома. Функцията Motion Pro помага на потребителите да наблюдават без замъгляване всяко бързо и неуловимо движение на всеки спортист на екрана на телевизора без остатъчно изображение. Що се касае до звука, NanoCell TV смесва и повишава качеството на 2.0-канален звук до по-богат виртуален 4.0 звук. Той може да създаде ефект на съраунд звук при свързване на два Bluetooth високоговорителя така, че всеки запалянко да изпита истинската емоция на играта. А функцията за напомняне за определено спортно събитие преди, по време и след игрите не позволява на никого да изпусне любимите си срещи и отбори, дори когато гледате друго съдържание.

И не на последно място, с минималната си нано рамка, LG NanoCell TV са създадени така, че да се впишат във всеки интериор, осигурявайки завладяващи зрителни изживявания без никакво прекъсване.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.