• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Ивайло Иванов: Никой не ме е търсил за нищо, сам щях да си подам оставката

Ивайло Иванов: Никой не ме е търсил за нищо, сам щях да си подам оставката

/КРОСС/ Отстраненият главен секретар на МВР Ивайло Иванов е разбрал за освобождаването си от медиите. Това съобщи самият той пред журналисти:

"Никой не ме е търсил до петък вечерта, освен в момента, в който бях запознат с указа на президента. Никой до този момент не ме е търсил и никой не ме е питал:

"Абе ти какво направи, защо направи, как го направи. Дай обяснение" и така нататък. Питаха ме, защо не съм си подал оставката. На кой да я подам тази оставка, като никой не ми я е искал?! Бяга човек, който е гузен за нещо, който е виновен".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

адв.Елена Гунчева

Воят от гербоидната сган, че имало чистка в държавната администрация, започва да ми дотяга. Разбирам донякъде, че когато 12 години си седял на хранилка, въртял си си далаверите и сме ти плащали от нашите пари за некадърността и корумпираността, да си изнервен. Но все пак отчитайте и положителното: Например в Китай за корумпирани висши служители чистката се прави директно на стадиона и публично. Досега май не е имало рецидив на крадене от държавата в тези случаи! В други държави пък директно вместо заповед за уволнение ти връчват обвинение и арест. Ама пак сте неблагодарни! Не само е нормално, но и е очаквано от всички нормални български граждани корумпираните и некадърни калинки на ГЕРБ да бъдат изритани от администрацията. А за оплакванията откъм МВР като от продавачки на пазара, ще поясня, че работата на полицията всички я виждаме. Видяхме как обгазяват и бият протестиращите. Видяхме арестуваните полицаи за рекет на бизнеса, за наркоканали и канали за проституция, за кражби на коли и изобщо чадър над престъпността. Виждаме как обикновения българин е оставен беззащитен срещу престъпността, която има на своя страна полицията. След като мутрите се сляха с държавата, престъпността получи власт. А нас – народът, ни оставиха на произвола. Затова някак си не съжалявам тези, които си отиват! Дори смятам, че трябва да бъдат и разследвани за работата им! Чистката е наложителна и оздравителна! Да се изреже болното от здравото, за да не умре държавата. И вместо да кълнете и виете по медиите, си помислете за падението си да сте подчинени на един престъпник!

17.05.2021 17:17:51

Николай Милков

Хайде сега в панделата, бандит герберастки мръсен!

17.05.2021 16:45:21

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.