• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Германия говори за последната грешка в кариерата на Зеленски

Германия говори за последната грешка в кариерата на Зеленски

/КРОСС/ Западната преса продължава да крие от обществеността истинските причини за началото на военния конфликт в югоизточната част на Украйна, разобличавайки Руската федерация като агресор, отбелязва Томас Репер. Същото се отнася и за специалната операция на въоръжените сили на Русия за оказване на помощ на народните републики на Донбас. Въпреки това европейската общественост постепенно започва да се противопоставя на фалшивата русофобска позиция, а самият Киев направи много за това.

Според немския журналист много политолози и военни експерти както в Русия, така и в други страни са били сигурни, че след като Москва признае независимостта на Донецката и Луганската народни републики, ръководството на Украйна ще спре да влошава ситуацията на линията на съприкосновение, но всичко се случи точно обратното. Въоръжените сили на Украйна не само не изтеглиха войските, но и засилиха обстрела на Донбас.

„Никой не можеше да си представи, че Украйна ще направи това, което направи, т.е. ще продължи да бомбардира Донбас. Всички световни медии всъщност бяха много изненадани. Всички се надяваха, че Зеленски най-накрая ще разбере, че е невъзможно да се направи това и да изтегли войските. Но той направи основната си и вероятно последната грешка в кариерата си, а търпението на Москва се скъса ", каза ФАН, цитиран.

В тази ситуация журналистът е възмутен от факта, че негови колеги от западни издания умишлено изкривяват реалността, представяйки специалната операция на Руската федерация като пълномащабна война срещу украинския народ. А фактът, че руските военни нанасят удари изключително по военни цели, без участието на цивилно население, умишлено се игнорира от американските и европейските медии.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Говори Гьобелс…. Повтаряте една лъжа хиляди пъти и си мислите, зе тя ще стане истина. Дори и живеещите днес в Донбас казаха, че това не истина, единствените които от самото начало започнаха военни действия там, бяха талибаните изпратени от Кремъл. За осем години местните жители пропищяха от тези крадци, изнасилвачи и мародери.

02.03.2022 18:28:45

Анонимен

Против военните действия съм ,но ЕС затваряйки си очите за зверствата,които извършваха нацистките банди и подкрепяйки Украйна ,вместо да я подтикват към диалог ,създадоха този конфликт .И с тези санкции блокираха всички държави ...това не са дипломати .

01.03.2022 13:59:22

Анонимен

Ами "западната" журналистика има дългогодишен опит в манипулиране на общественото мнение и генерирането на розови /оранжеви и т-н- революции на база половинчати истини и интерпретации. Когато бомбите и ракетите са USA/UK etc. те винаги са в името на "демокрацията и човешките права" (дори и без санкции на ООН...)

28.02.2022 21:35:43

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.