• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Знаменитости от цял свят поискаха от Путин Навални да получи медицинска помощ

Знаменитости от цял свят поискаха от Путин Навални да получи медицинска помощ

/КРОСС/ Над 70 знаменитости от цял свят изпратиха отворено писмо до руския президент Владимир Путин с искане намиращия се в затвора опозиционен лидер Алексей Навални да получи медицинска помощ, предаде ДПА.

"Като руски гражданин, той има законно право да бъде прегледан и лекуван от избран от него лекар", се казва в отвореното писмо, публикувано вчера в няколко европейски медии, включително сп. "Економист".

Сред подписалите писмото са авторката на "Хари Потър" Джоан Роулинг, носителките на Нобелови награди за литература Херта Мюлер, Луиз Глюк и Светлана Алексиевич, музикантът от АББА Бьорн Улвеус, актьорите Бенедикт Къмбърбач и Кристин Скот Томас, както и историците Нийл Фъргюсън и Саймън Шама.

Навални води от седмици гладна стачка в опит да получи медицинско лечение. Сега той е изправен пред заплахата да бъде хранен насила, отбелязва ДПА.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

19.04.2021 15:48:19

Анонимен

Знаменитостите защо не реагираха за жертвите в Одеса ,знаменитостите защо не реагират за масовите стрелби в САЩ....и всъщност кой е Навални ?!?Не е ли престъпник ...

19.04.2021 10:31:15

Анонимен

И къде бяха тези ЗНАМЕНИТОСТИ, когато Асанж, един световно известен журналист , разкрил цялата мръсотия на Хегемона беже държан години наред в едно посолство. Къде бяха да скочат срещу жестокият натиск за свободата на словото. както писа Пол Грек Роберт. 95% от американските медии са манипулативни, четете го бе хора, иначе стоим твърдо в 80% на родните дебили. И като говорят за Навални, ами дайте ни снимки от Гуантанамо, кой международен закон позволява такива отровни гнезда на територията на суверенна държава. Не се ли знае статистиката на всички войни на световния хегемон, който трепери да не си загуби господството и всичкия грабеж свързан с него. Кой закон позволява екстериториалните санкции, кой освен този на имперската сила, която виждаме как се топи пред очите ни. Какво ли биха казали мъдреците от вечността, Сенека, за цялата мръсотия , която се дипли пред очите ни.

18.04.2021 16:42:34

Анонимен

Тия знаменитости защо мълчат за миналото на Навални...

18.04.2021 15:13:26

Анонимен

Първо не са знаменитости от цял свят, а от няколка държави и дори там не всички са знаменитости. Путин им изпрати Нвални да го лекуват, но те му го върнаха.

18.04.2021 13:01:14

фейк нюз

Кой е този Навални, та толкова знаменитости са се загрижили за него? Някакъв дребен мошеник, нарочен от западните служби за водач на опозиция срещу Путин!

18.04.2021 11:53:26

Анонимен

Уважавам изброените, като доказали се творчески личности, когато обаче изказваш политически ангажирано мнение следва да си по-внимателен. Навални не е опозиция. Той е никой, като политик, понеже не предлага нищо. Занимава се в свободното си време с критика, като по-голямата част от изнесеното от него е откровена лъжа. Издръжката му, на него, семейството и близкото обкръжение е изцяло от западни източници. И не на последно място, Навални е мошеник и крадец, с влязла в сила присъда, като това не му е пръв случай. От гледна точка на системата той няма право на екстри в затвора. Прегледан е изписани му са лекарства. Състоянието му се следи. Ако нещо със здравето му се случи ще са отговорни властите, но до момента всичко в поведението му е цирк и провокация. Получава, това което си е заслужил. Интересно дали общественото мнение щеше да защитава така и педофил, твърдящ че се нуждае от лечение в затвора?

18.04.2021 10:55:26

Филан Кишията

Е за такива "искания на знаменитости/интелектуалци/", Ленин е казал и написал: "Ингеллигенция не мозг нации, а г*овно"

18.04.2021 10:47:50

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.