• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Състоянието на Навални се подобрява, засилиха полицейската охрана

Състоянието на Навални се подобрява, засилиха полицейската охрана

/КРОСС/ Състоянието на руския опозиционер Алексей Навални продължава да се подобрява от отравянето с новичок и сега той може да говори отново. Тази информация разкрива списание "Шпигел", предаде "Ройтерс".

Критикът на управлението на президента на Русия Владимир Путин е лекуван в берлинската болница Charite, след като сериозно заболя по време на полет в Русия през миналия месец. Германия поиска от Москва да даде обяснение. Русия отрича да е замесена в случая. Германия обяви, че срещу Навални е използван новичок.

Списанието пише, че Навални е поставен под засилена полицейска защита, тъй като с подобряване на здравословното му състояние се очакват повече посетители.

"Шпигел" и "Белингкат" разбраха, че Навални може да говори отново и вероятно може да си спомни подробности за сриването си, пише германското списание. Неговите коментари могат да бъдат опасни за хората, които стоят зад атаката, допълва "Шпигел".

Междувременно италианският премиер Джузепе Конте заяви в интервю за вестник "Ил Фолио", че президентът Владимир Путин му е съобщил, че ще нареди сформиране на комисия за разследване отравянето на Навални.

"Президентът Путин ме увери (в проведения наскоро разговор), че Русия възнамерява да изясни това, което се е случило и ми каза, че ще създаде комисия за разследване и е готов да сътрудничат на германските власти", каза Конте.

По думите му сътрудничеството е най-добрият начин, за да се попречи това драматично събитие негативно да засегне отношенията между ЕС и Русия.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

А бе, нещо много нефелан (калпав) излезе тоз новичок! Де що изпонатровиха с него - все оцеляха! То не бяха Скрипалови, то Гебреви, сега Навални - някой е у_рал рецептата, та не могат да го уцелят! И като се знае, че от години не се използва от руснаците...

11.09.2020 12:58:57

Анонимен

Ако Навален започне да дрънка, можи до издрънка нещо грешно, затова има засилена охрана.

11.09.2020 00:55:49

Анонимен

Списанието „Шпигел” е официален орган на германските специални служби. На президента Путин да не се пришиват констатации като отравяне, което е малко вероятно да е казал.

10.09.2020 16:31:58

Анонимен

Как пък разбрахте, че е бил отровен с Новичок??? Или копи-пейст от някоя либерастка медия...

10.09.2020 13:25:18

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.