• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Настаниха Навални в болница за осъдени

Настаниха Навални в болница за осъдени

/КРОСС/ Лидерът на руската опозиция Алексей Навални, който излежава присъда в колония във Владимировска област, е прехвърлен в регионалната болница за осъдени. Това се казва в съобщение на Федералната служба за изпълнение на наказанията, предаде "Комерсант".

Лекарска комисия е взела решение Навални да бъде приет в болница.

Уверява се, че в момента здравословното състояние на Навални се оценява като "задоволително". Той е преглеждан от лекар всеки ден. Със съгласието на пациента е предписана витаминна терапия.

По-рано днес съюзник на Алексей Навални коментира, че няма надежда за получаване на добри новини за здравето на руския опозиционер, който обяви гладна стачка преди няколко седмици.

Вчера съюзници на опозиционера обявиха планове за организиране на най-големите демонстрации в съвременната история на Русия, които ще се проведат в сряда.

Вашингтон предупреди Русия, че ще плати цена, ако опозиционерът почине в затвора.

Междувременно върховният представител на ЕС за външната политика и сигурността Жозеп Борел заяви, че блокът ще държи Русия "отговорна" за здравето на Навални, информира АФП.

"Ние ще държим отговорни руските власти за ситуацията около здравето на господин Навални", каза той преди виртуална среща на външните министри на държавите членки, на която по думите му също ще обсъдят "много опасната" ситуация с разполагане на руски войници до границата с Украйна.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

МЪКА

Настаниха Навални в болница за осъдени-ама как е възможно? Трябваше да го настанят във ВИП болница-човекът оживя след отравяне с Новичок! Навални е медицинско ЧУДО-оживял и оздравял след отравяне с БОВ!!! Изключително ценен индивид от медицинска гледна точка.Трябваше да го настанят в самостоятелна БОЛНИЦА и да прикрепят към него екип от световно известни медици. Не ги разбирам руснаците-такъв ценен кадър и така да не го ценят!

20.04.2021 00:23:36

Фейк нюз

Всичко хубаво, ама какъв лидер е тоя и на каква опозиция?!? Парламентарно представена ли е, кандидат за президент ли, що ли. Какъв рейтинг има...

19.04.2021 16:07:54

Анонимен

Застъпват се като че ли е американски гражданин или от Западна Европа. Като са толкова загрижени да изпратят медицински самолет и да си го вземат.

19.04.2021 14:41:55

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.