• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Протест под надслов "Свобода за Навални" пред руското посолство в София

Протест под надслов "Свобода за Навални" пред руското посолство в София

/КРОСС/ Протест под надслов "Свобода за Навални", в защита на критика на Кремъл Алексей Навални, се проведе пред руското посолство в София.

Протестът в София беше организиран от руския опозиционер Евгений Чупов, който преди година потърси политическо убежище в България.

Според организаторите това, което се случва с Навални, е жесток удар срещу демокрацията, един шамар и образ на режима на Путин. Настояват Навални да бъде освободен незабавно.

На протеста освен обикновени граждани присъстваха и представители на различни политически формации.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

и кое е престъплението на Навални

Критикува Путин.Говори срещу Путин,моля ви се.Арест,арест и никой да не протестира.

24.01.2021 07:10:28

ало,ало, лицемерите

На протеста в столицата дойдоха и политици - от „Да, България“ и от "Републиканци за България" начело с Цветан Цветанов. Той обаче беше освиркан. Към недоволните се присъедини и бившия посланик в Москва Илиян Василев. Протест имаше и във Варна. Осъждаме арестите на мирни демонстранти, подкрепящи Алексей Навални в цяла Русия, и призоваваме да бъдат незабавно освободени. Това написа в Twitter вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева, която не обелва и дума за 200-дневните протести в България срещу правителството. "Свободата на мирен протест трябва да бъде зачитана", пише още тя,- защото на протестите в защита на Навални трябва да присъстват само правилните хора.

24.01.2021 00:53:02

Анонимен

козяшките гъзоблизачи в действие

23.01.2021 22:34:41

Румен Радев

Борисов не се трогна нито за битите български протестиращи и журналисти, нито за отравянето на Емилиян Гебрев и други български граждани. В Европарламента се прочу със заканата “да изгори” Елена Йончева, както сам се изразява в записа, а в европейската преса с това, че праща в турските затвори хора, потърсили убежище в Европа. Сега се прави на радетел за демокрация. Защото вече приключи с тази в България, затова “освобождава” други народи. За мен проблемите на българската демокрация са прекалено драматични, за да ги крием зад загрижени, театрални пози. Оставям тази роля на Борисов.

23.01.2021 22:29:38

Анонимен

Кефи ме, че руснаците винаги правят каквото смятат за нужно и в интерес на страната си и не им пука от мнението на когото и да било, особено на враговете им.

23.01.2021 20:41:39

Анонимен

Навални си е мръсна гад работеща срещу Русия. Арестуван е не защото е опозиционер, понеже като такъв трябва микроскоп за да го види човек, а защото срещу него има заведени дела и е условно освободен по друго дело. За целите на условното освобождаване трябва да е налице и да се отчита а не да си развява задника в Германия, след като вече е бил доказано от немските медици, здрав ( след отравяне със свръх смъртоносно БОВ, Майтап)

23.01.2021 20:39:47

Това трябва да е заглавието:

Щатската агентура у нас - на сбирка пред посолството на РФ...

23.01.2021 18:54:43

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.