• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

След рекордно кратки дебати - гласуват вота на недоверие на 21 юли

След рекордно кратки дебати - гласуват вота на недоверие на 21 юли

/КРОСС/ Парламентът ще гласува вота на недоверие на 21 юли, вторник, от 11.30 часа, обяви Цвета Караянчева, след като депутатите взеха решението.

Това стана след рекордно кратки дебати по петия вот на недоверие, внесен от БСП по темата за корупцията.

Това е втори вот на недоверие, поискан от социалистите по същата тема.

Само за два часа управляващи и опозиция си размениха реплики и виждания за протестите отвън.

Социалистите обвиниха ГЕРБ, че не борят корупцията, управляващите им отвърнаха с числа и факти, които опровергават твърденията им. Напомниха им също така, че протестът е и срещу БСП и че народът не иска на власт и тях.

Сред министрите отсъстваше премиерът Бойко Борисов. Социалистите поискаха да бъде извикан в пленарната зала.

Председателят на НС Цвета Караянчева обясни, че няма как да се случи, защото Борисов не се е прибрал от Брюксел, където участва в заседанието на Европейския съвет. По време на дебатите от ДПС запазиха мълчание.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Краят на хунтата

Гражданско неподчинение Условия 19.07.2020 Започваме от утре, 20.07.2020г. в 07.00 ч. пред Народното събрание. Доколкото всичко се случва в София, заповядайте при нас. Всички, които не могат да пътуват, чувствайте се свободни да развихрите въображението си и да блокирате ефективно всяка една държавна дейност там, където сте. Естествени точки за блокиране са държавните и общински учреждения в цялата страна. Съдебните палати в градовете са първостепенна цел, доколкото свободата ни зависи пряко от това. Апелирам адвокати, юрисконсулти, съдии, съдебни служители да се включат в гражданското неподчинение и да блокират дейността на съдебните палати. Блокирайте важни кръстовища, пътища, магистрали, гари, летища. Използвайте автомобили, бусове, камиони, селскостопанска техника и прочие. NB Моля, пропускайте линейки, пожарни автомобили, болнични доставки, храна и спешни случаи. Апелираме към транспортните фирми – градски, междуградски превози и електротранспорт да спрат работата си и да блокират дейността. Граждани, чиито автомобили групово аварират ненадейно на ключови кръстовища, магистрали и околовръстни шосета, могат да излязат и да развеят българския флаг. Спрете плащанията към държавният и местните бюджети, както и към монополистите: ток, вода, парно. Блокадите в цялата страна, моля уведомявайте щаба за местоположение и действия, след като го направите на следните телефони: 0889/661448 0889/660819 otrovnototrio@gmail.com На тях ще отговарят доброволци и ще можем да координираме усилията, както и ще окажем помощ и каквото е нужно. Набираме доброволци за София, които ще бъдат използвани за целите на националната стачка, както и в цялата страна. Гражданското неподчинение е изцяло МИРЕН протест. Всичко друго е неприемливо и нежелано. Вземете си нещо за четене, стол, храна, вода, батерии за телефон, вземете си допълнителен пакет мобилни данни, т.к. стрийминга го яде бързо. Моля лекари, медицински сестри и прочие медицински персонал да се обозначат, като такива и по възможност да предвидят нуждата от оказване на спешна помощ. Добре е време да се разделим с всички тях! Молим всички граждани да ни извинят за причинените неудобства, но свободата има своята цена! Колкото повече от нас го направим, толкова по-бързо ще свършим. Всички ВЪН! Проф. Velislav Minekov Arman Babikyan Николай Хаджигенов

20.07.2020 15:44:56

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.