• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

neosat дава възможност на потребителите сами да изберат какво и кога да гледат

neosat дава възможност на потребителите сами да изберат какво и кога да гледат

Три основни пакета отключват вселена от възможности

/КРОСС/ Днес новият сателитен оператор neosat представи новите си телевизионни планове, обединени в три основни пакета: Класик, Класик Нео и Премиум.

Портфолиото на neosat съдържа богато разнообразие от програми. Всички национални канали са допълнени с микс от музикални, филмови и научнопопулярни канали, както и такива, посветени на хоби. Децата също могат да се забавляват с разнообразие от най-добрите детски канали.

neosat дава възможност на потребителите да изберат кога и какви телевизионни пакети да включат към услугата, без скрити условия. Всеки потребител може сам да избере срока на договор и не е задължен да го продължи след неговото приключване, а минималният период е един месец.

Пакетът Класик Нео включва каналите от пакет Класик с възможност за избор на допълнителни тематични добавки, като цената включва избора на 2 добавки от 5-те. Премиум пакетът включва колекция от над 200 канала с различно информационно и тематично съдържание.

Услугата предлага включване на до 4 приемника. За улеснение на сайта на neosat е добавен абонаментен калкулатор, с помощта на който може да се изчисли крайната цена в зависимост от избора на комбинации.

“Днешната дата е изключително важна за нас. Целият ни екип работи неуморно, за да предоставим на клиентите си най-доброто качество. Отдадени сме на мисията да предоставим на хората гъвкави условия и свободата сами да избират какво, кога и как да гледат”, каза Максим Заяков, изпълнителен директор на neosat.

В началото на миналия месец компанията обяви двумесечен тестов период, за да могат потребителите сами да се убедят в качеството на предлаганите услуги. Вече започна подготовката за включване на записалите се, като независимо от датата на включване, всеки ще получи два месеца тестово време считано от тази дата.

“Искаме хората сами да се убедят в качеството на neosat, затова за нас тази стъпка беше напълно естествена”, допълни Заяков.

Всички цени и пакетни условия могат да бъдат видени на www.neosat.com.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.