• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Пореден сигнал за лоши условия в пътническите влакове на БДЖ

Пореден сигнал за лоши условия в пътническите влакове на БДЖ

/КРОСС/ За дъжд в бързия влак по линията София - Варна сигнализираха зрители на bTV.

Николай Стефанов пътува заедно с малката си дъщеря, която е на 8 години, докато не се сблъсква с климатичните условия в БДЖ.

„Накратко казано, все така се случва, че трябва да пътуваме или в дъжд или в сняг. От прозорците течеше вода, направо си течеше. В коридорите беше някакъв ад, дори и дъщеричката ми почна да се шегува, че щяла да иска плавници от машиниста", разказва Стефанов.

Оказва се, че не само купето и целият вагон на Николай са наводнени. Според мъжа за условията във влаковете вина има изцяло ръководството на БДЖ, което не упражнява достатъчен контрол.

„Винаги може да се направи нещо повече. Дали за безопасността, или за пътниците - винаги може да се подобрят нещата", коментира Гергана, пътник на бързия влак София -Видин.

Във връзка със сигнала от БДЖ изпратиха официална позиция до bTV:

„Тъй като до момента няма подадено оплакване за неизправности във вагоните на този влак, е назначена допълнителна проверка, като в рамките на деня ще бъде извършен обстоен преглед на вагона и тестване на уплътненията на прозорците. При установяване на неизправности, те ще бъдат отремонтирани". БДЖ поднася извинение на своите клиенти за причиненото им неудобство!"

Според Николай БДЖ трябва да извърши спешни реформи, защото има риск да изгуби голяма част от своите клиенти. „Просто това няма да се повтори от наша страна. Дъщеря ми е с температура. И сега сме на лекарства", допълни мъжът.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.