• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Пламен Николов представи на президента проектокабинета на ИТН

Пламен Николов представи на президента проектокабинета на ИТН

/КРОСС/ Номинираният за премиер Пламен Николов и председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов представиха на президента състава и структурата на проектокабинета.

Преди да получи състава и структурата на проектокабинета на ИТН Румен Радев заяви:

"От опит знам колко е трудно да се състави кабинет, да се привлекат почтени хора с ясни граждански позиции, с необходимите експертиза, опит и визия за развитие на хора, които могат да се сглобят в единен и ефективен кабинет. Надявам се, че сте успели в тази нелека задача. Надявам се също така, че продължавате в открит и конструктивен диалог в НС да търсите необходимата парламентарна подкрепа, обединени от общи цели и приоритети в интерес на българските граждани".

Пламен Николов предложи структура на правителството, включваща двама вицепремиери.

Ето и състава на кабинета:

Заместник-министър-председател по европейските въпроси - Ради Драгнев Найденов.

Заместник-министър-председател по сигурността и вътрешния ред - Петър Радославов Илиев.

Министър на финансите - Пламен Иванов Данаилов.

Министър на вътрешните работи - Петър Радославов Илиев.

Министър на регионалното развитие и благоустройството - Георги Станчев Георгиев.

Министър на труда и социалната политика - Теодора Маргаритова Пенева.

Министър на отбраната - Теодора Димитрова Ганчовска.

Министър на външните работи - Ради Драгнев Найденов.

Министър на правосъдието - Иво Георгиев Атанасов
Министър на образованието, науката и иновациите - Велислава Николаева Петрова

Министър на здравеопазването - Силви Кирилов Петров

Министър на културата - Георги Николаев Султанов

Министър на околната среда и водите - Силвия Здравкова Бакърджиева

Министър на земеделието, храните и горите - Пламен Николаев Абровски

Министър на транспорта и съобщенията - Гроздан Спасов Караджов.

Министър на икономиката - Десислава Станиславова Димитрова

Министър на енергетиката - Александър Ангелов Николов

Министър на младежка и спорта - Радостин Петев Василев

Министър на туризма - Ивайло Красимиров Кожухаров.

"С оглед на изложеното Ви предлагам да издадете указ на основание Член 99, Алинея 4-та от Конституцията на Република България", заяви Николов.

След това, пред журналисти, той коментира, че от вълнение е пропуснал да прочете името на министъра на ромските въпроси, но такъв има.

Единствената промяна в така представения през президента проектокабинет е Иво Атанасов, който е номиниран за правосъден министър.

Иво Атанасов е депутат втори мандат от "Има такъв народ" от Видин. Дългогодишен адвокат е. При неотдавнашното изслушване в парламента на служебните министри Бойко Рашков и Янаки Стоилов той се обяви за  кардинална съдебна реформа.

За смяната на правосъдния министър в последния момент и за новата кандидатура Николов каза:

„Това е изключителен професионалист! Този човек е председател на нашата арбитражна контролна комисия, мисля, че е една достойна кандидатура. Нашата скамейка е дълга така или иначе. Мисля че е това е един чудесен избор. Министър се гледа сериозно по работата, която свърши. Второ, ние имаме изключително добри юристи и, трето, Момчил не е в този списък заради вас, защото вие тиражирахте глупости и лъжи, част от медиите. Ние му вярваме. Това е негово решение заради помията, която се изля върху него".

За гласуването в зала:

"Когато президентът издаде указ и когато има гласуване в зала, ще видим колко гласа, кой, къде и как гласува! Ясно е, че ние очакваме подкрепата на "Демократична България" и "Изправи се! Ние идваме", както и подкрепа в случаи, защото сметките не излизат, и от БСП. С тях сме водили само разговори, с тях сме постигнали общи насоки, стъпки и мерки, които са описани в тази декларация. Тя е изпратена и до трите парламентарни групи, подписана от нас, така че очакваме от тях подкрепа. Ако те искат да има нови избори, просто няма да подкрепят кабинета. Решението е в тях! Това демокрацията".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Няма ли капка доблест "силният човек" в кабинета адв. Петър Илиев да се оттегли и да избави ИТН от неудобствата, които причинява неговото присъствие на набеден /или дори - разобличен/ плагиатор? Или знанието на чужди езици още не го е приобщило към европейските практики? Или този инат влиза в сценария за пълно отхвърляне на всякаква култура и приличие??

07.08.2021 14:16:24

Кристина-хотел Принцес

Wald Drache-Fick die Polizei[II]: https://tinyurl.com/xe6yapyr

07.08.2021 00:58:32

Кристина-хотел Принцес

Wald Drache-Fick die Polizei[I]: https://tinyurl.com/md9xfr9c

07.08.2021 00:57:34

Крайона

Какво представлява ковид: https://tinyurl.com/29v77kj9

07.08.2021 00:55:03

Ташаки Куросава

Нашенската проститутка на сводника Ахмед във Виена, работи и през деня. Ако не заработи достатъно следва кютек.: https://is.gd/j3Ae3i

07.08.2021 00:52:38

Драгунов

Куршум за гада Тодор Кантарджиев, насаждащ принудителна ваксинация и принудително носене на маски! Куршум!: https://uni.su/7o5gQR

07.08.2021 00:51:56

Червена шапчица АРМАТКА

Народе, НА ОРЪЖИЕ! Жидовете-човекомразци искат да ни изтребят с доброзорно-принудителна и задължителна ваксинация, и принудително носене на маски: https://uni.su/NrWc0f

07.08.2021 00:51:21

❤Червена шапчица АРМАТКА до Таню от Кирчана

Факт. 12 години ГРОБ биеха, изнасилваха и убиваха.: https://uni.su/uBPfDs Къщата на дъщерята на Боко-канибала в Лос Анджелис е за над 350 милиона американски долара.: https://uni.su/SDKPRh Боко-Българоубиеца открaднaл 10 милиарда от eврoфoндoвeте: https://uni.su/F8egd2 Кратък списък на собствеността на БМБ: https://uni.su/GuDa1H На Балканите има Премиер и Президент Haркoтрaфикaнти - Xaшим Taчи и Бoйко Бoриcoв!: https://uni.su/UIx7CD Боко-българоубиеца, Пееф и кучето им за мокри поръчки Гешефтаров, подготвяли убийството на американски сенатори: https://uni.su/aYncWv Канибалите на ГЕРБ: https://uni.su/5cCaVJ Евродепутатът от Гърция Димитриос Друцас обяви Бoрисов за мaфиoт!: https://uni.su/QPHy6u Рак за Бoко-българoубиеца и целия му род до девето коляно.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸✞Амин✞

07.08.2021 00:50:19

Духът на Вероника: https://is.gd/O4Ve7D

Сводника-бопажия Йоско от Горна Оряховица, който уби студентката Вероника Здравкова от Никопол: https://uni.su/T9fnHS и беше прикрит от ушевите копелета, мафиозката прокуратура и мафиозки съд, е убил и 15 годишната Ипек.: https://uni.su/CMtEAO Тя е разбрала, че ще е правят проститутка във Виена, гепила е паспорта си, казала е, че трябва да отиде да пикае, и го е накъсала, за да немогат да я прекарат през границата.: https://uni.su/lXhZsU Такова нещо се наказва от сводниците със смърт. Няма значение, че е циганка, убито е младо момиче от сводническата мафия: https://uni.su/4Y3wXM Ушевите копелета са в комбина със сводниците: https://uni.su/ufB4Ix Сводниците командват службите: https://uni.su/C0zn5J Сводниците са недосегаеми в милиционерския клозет БГ: https://uni.su/lgDZKU

07.08.2021 00:47:58

Архангел Амбриел

Вещицата от СЗО Олга Сотирова да бъде потопена в казан с говна и после изгорена на клада на жълтите павета!

07.08.2021 00:47:03

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината: https://uni.su/IhOgp8 ☞Гибердясали сводници-мангали от Камен и Априлово означава празник за всеки българин. ☞Дай Боже по-честичко такива душевни благинки. Амин: https://uni.su/FmqKtR ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: https://uni.su/SCwb43 ☞В Попово няма неизнасилено момиче. ☞Някои си признават, други не, но това е истината. ☞Град на милиционери, сводници, мутри и турскоговорящи мангали. ☞Затова всеки се спасява на някъде, за да оцелее.: https://uni.su/JoIy8N ☞Ето защо му викат белият град.: https://uni.su/wWaoKv ☞Наркотрафика се ръковоки лично от Боко-тиквата: https://uni.su/h09ywW Русенския влах Каракачанов също е в играта с кардамските мангали наркотърговци: https://uni.su/u8LTck ☞Един от мръсните гадове, от групата за мокри поръчки към общината е узбека Пеньо Кирилович Станев: https://uni.su/BEtzSJ ☞Станев-999: https://uni.su/1eqIsH ☞Ето така майка му Мунджия Ганиева охраняваше с брадвата плантациите му с марихуана: https://uni.su/0kMXDC ☞От 30 години Пеньо произвежда амфети в цеховете си в Дриново, Долец и Баба Тонка в комбина с кметовете и полицаите, ощетява държавата с манипулируемите си узбекски касови апарати.: https://uni.su/ncaD3b Попово е известен още и с проститутките си: https://uni.su/xpv87V И с шивачките си.: https://uni.su/VLrjAc ☞На ушeвите кoпeлета целите им родове работят по канцелариите в МВР, там са до дeвето коляно, даже нарочно не се пенсионират, за да вкарат и правнуците си ако могат: https://uni.su/ponGPj ☞Трепи сводниците, бий и eби милициoнерите, спасявай Майка България: https://uni.su/HyNEGh ☞ДПС е името на българската мафия: https://uni.su/RUHwhv ☞Под игото: https://is.gd/UhzucW ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞ ☞Казах.

07.08.2021 00:44:07

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

Илюминатите се подготвят да сринат света: https://tinyurl.com/5fxdef6u

07.08.2021 00:43:15

Кристина-хотел Принцес

Принудителното ваксиниране е медицински болшевизъм: https://tinyurl.com/e89rhavh

07.08.2021 00:41:01

Папеса Йоанна

Д-Р_Чарлз-Хоф_Ковид ваксината: https://tinyurl.com/6tprnt2v

07.08.2021 00:39:51

Мордор-унищожителя на сводници

Д-р Стоян Александров - Лъжат ни: https://tinyurl.com/2fhkuuwt

07.08.2021 00:38:35

Маг Ани

Graphene oxide под форма нано-частици тайната отровна съставка която има във всички ваксини. Графеновия оксид създава електромагнитни полета в тялото на ваксинирания които електромагнитни полета се УСИЛВАТ многократно при преминаване на 5 G signal Графеновия оксид се съдържа и в направата на защитни маски особено 100% при китайските Целта тотален цифров дигитален контролиран болшевизъм.

07.08.2021 00:37:31

Кристина-хотел Принцес

Изглежда в хлябовете умишлено слагат нещо, което предизвиква запек, симптомите при него и при Ковида не се различават много. И при запека може да настъпи смърт ако не се лекува, щото става отравяне на кръвта. Ковида накрая може да се окаже нелекуван запек, причиняван умишлено от храни и напитки,както и високочестотно облъчване с електромагнитни вълни, с честота 2,45 гигахерца, срещу неудобни на някого хора - използват се магнетроните от микровълновите печки, и с цел прочистване на територии от нежелано вече коренно население.

07.08.2021 00:36:53

Шмайзер

Консултативен съвет по ваксинация=БАНДА българомразци и БЪЛГАРОУБИЙЦИ!: https://uni.su/438YTO Целия консултативен съвет по ваксинация до крак в трапа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX

07.08.2021 00:36:22

Червена шапчица АРМАТКА

И децата разбраха, че Славуца е курва и на Доган и на Боко. Боко-българоубиеца: Трябваше Трифонов да е премиер, само той може да ги озапти: https://uni.su/xqwTus

07.08.2021 00:35:44

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена:

Атаките с електромагнитни вълни, с честота 2,45 гигахерца, чрез мегатрон от микровълнова печка, срещу неудобни на някого хора във Виена не са нещо ново. Използват се както от мафията, така и от спецслужбите. Боко-мафиоза си има своя ударна група във Виена, която служи за контрол на търговията с женска и детска плът, логистика на наркобизнеса, кражби на коли, изпълняване на мокри поръчки и упражняване на психически и физически терор, включително и чрез системно облъчване на жертвите с високочестотно електромагнитно поле и системно тровене чрез пръскане на дръжките на бравите, на количките в супермаркетите, и на ръчките на велосипедите с новичок, и подобни отрови. Групата се състои от около 30 човека, като 27 от тях са серийни убийци, осъдени от българският съд да много години затвор, но измъкнати от затворите от спецслужбите и снабдени с паспорти с други имена. Престъпниците си живеят във Виена напълно необезспокоявани, държат хиляди момичета в робство и с бой и изтезания ги принуждават да проституират, движат кокаина на ДС. Ето я ударната група на Боко, Гешеф, Каракачанов и куклуводите им: https://uni.su/702bCw По-вечето от тях живеят в 11-ти бецирк. Слагайте с шапки от алуминиево фолио за защита от микровълните. Също така всички проститутки във Виена са вербувани от ДАНС и също пръскат с отрова предметите на жертвите и са част от системата за следене.: https://uni.su/3mSExk

07.08.2021 00:34:50

Севастократор Йоан-болшевикоанихилатор от Арбанаси

☞Шиптара нарко-търговец Зоран-байрактаря дойде на 17.6.2021 в София, при нарко-търговеца Боко-българоубиеца, да се договорят за доставката на 324 килограма кокаин: https://uni.su/N4r5Tb ☞Наоколу обаче имаше муха-месарка която подслуша мафиозкия разговор и пратката за която нито една българска медия не смее да пише, беше прихваната на следващият ден на граничният пункт Драч-Наполи: https://uni.su/pANte2 ☞Прилепчанецот Ајровски доби притвор откако во камионот во Драч се откриени 324 килограми кокаин: https://uni.su/93MpCh ☞Как и защо камиона е минал безпрепятствено през няколко гранични пункта, в това число и през македонската граница можем да се досетим: https://uni.su/pyEWUb ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: https://uni.su/EqCo2G ☞Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX ☞Бeлeзници и КАТОРГА за мародерите-българoубийци: https://uni.su/2YRge8 ☞Канибала Боко-българоубиеца в дрънголника: https://uni.su/tZ9oWa ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.✞Амин✞

07.08.2021 00:33:04

Мария Антоанета

...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на Боко-българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸

07.08.2021 00:32:17

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена:

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена: https://uni.su/IhOgp8 ☞От 9.IX.1944 година до днес ни управляват българоубийците от милиционерската каста на АБпФК и техните лакеи: https://uni.su/pU9z86 ☞КУРВИТЕ са в ДАНС, КОПЕЛДАЦИТЕ са в МВР. ☞Ставайки КУРВА от ДАНС или КОПЕЛДАК от МВР, ти признаваш, че си ГОВНЯН БОКЛУК, заченат и ИЗСРАН през ГъзА на КУРВА, произхождаш от Семейство на БОКЛУЦИ и ще Възпроизвеждаш БОКЛУЦИ! ☞В МВР и ДАНС са потомствени Милиционерски КОПЕЛЕТА и КУРВИ, Доказани КУРВИ, расли в семейства на КУРВИ, и възпроизвеждащи КОПЕЛДАЦИ и КУРВИ! ☞ФАКТ. ☞Гнусен мaнгaл-сводник по Арнаутски: https://uni.su/SJ4BIa ☞Гнусен мангaл-сводник по Горянски: https://uni.su/6pVmhu ☞Гнусен мангaл-сводник по Прабългарски: https://uni.su/jKCsH7 ☞Гнусни мангaли-сводници по Хайдушки: https://uni.su/ELaYgo ☞Гнусни мангaли-сводници по Офицерски: https://uni.su/Z3brCi ☞Гнусна, долна, подла сводничка по Воеводски: https://uni.su/5y1JwX ♥България на БЪЛГАРИТЕ: https://uni.su/DMWPKa ☞Казах.

07.08.2021 00:31:46

卐Бай Шано-Горянина от Небето

Преди девети рязахме шумкарски глави и скоро пак ще режем, главите на техните копелета от милиционерското котило АБпФК. Куршум, клане и дране за копелдаците насаждащи доброзорно, задължително и принудително ваксиниране и носене на маски. Куршум! Падне ли ти милиционерско копеле на сгода, пусни му куршум в черепа, той си знае защо! На линка можете да прочетете биографийте на зверовете по чиито заповеди бяха създадеени комунистическите концлагери в България, и по чиито заповеди бяха избити по садистки, зверски, нечовешки начин милиони българи несъгласни с червената античовешка милиционеро-болшевишка диктатура: https://uni.su/IrSPe4 И четиримата синове на Райна Княгиня са изпратени в лагери след 9 септември: https://uni.su/ZIk9OQ Оцелелите: https://uni.su/PV9TS0 Горяни-1: https://uni.su/D9wYVv Горяни-2: https://uni.su/lGLiWB Горяни-3: https://uni.su/VxgCAv България 1944-1989, забранената истина: https://uni.su/6O0hL1 Песента: https://uni.su/yINtw6 Лагерите: https://uni.su/TJVSKl Горяни-4: https://uni.su/zZEd3l В лагерите: https://uni.su/ikCnwY Ешалон за Ловеч: https://uni.su/Rpcw4x Лагер на смъртта Ловеч: https://uni.su/aZDAzK Лагерите в Ловеч-1: https://uni.su/jQh0Rk Лагерите в Ловеч-2: https://uni.su/V6LBZQ Белене: https://uni.su/DYSJih Присъдата-1: https://uni.su/sZDrS2 Присъдата-2: https://uni.su/Jc1Pgf Секретното дело за лагерите-1: https://uni.su/qVWRDY Секретното дело за лагерите-2: https://uni.su/4Cj6uw Комунистическия Терор в България след 9.IX.1944г.: https://uni.su/luzQ07 Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞

07.08.2021 00:30:56

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац 1990

☞И дяволът, който ги мамеше, биде хвърлен в огненото жупелно езеро, гдето са и звярът и лъжепророкът; и ще бъдат мъчени денем и нощем до вечни векове: ☞Мафия и политици празнуват заедно: https://clck.ru/HmvbY ☞Но наближава видов ден: https://uni.su/TgMCW0 ☞Скоро всички политици-престапници ще бъдат с пранги, пратени на каторга доживот: https://uni.su/2YRge8 ☞Да припомня на самозабравилите се феодали дерибеи-българoубийци, как водят Никoлае и Елена Чаушеску на разcтрел: https://uni.su/4XNQAG ☞За куршума няма недосегаеми, а куршуми има за всички сводници, милиционери и политици-българоубийци.: https://uni.su/VGhcDZ ☞Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX ♥Кoзият рoг: https://uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: https://uni.su/EuHIfV ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞☞Казах.

07.08.2021 00:29:55

Архангел Амбриел

Станислав-сатаниста трябва пулично да бъде обезглавен: https://tinyurl.com/36mrcv35

07.08.2021 00:24:20

Велзевул

Славуца-сатаниста НА КЛАДА!: https://tinyurl.com/aarrxfm8

07.08.2021 00:20:38

Якошиба Угъзаки

Славуца е долна КУРВА!: https://tinyurl.com/y73u834h

07.08.2021 00:18:21

Киро жарта

Циганина Соломон Паси на кайма: Соломон Паси - антиваксърството да бъде криминализирано!: https://tinyurl.com/j4fxnyjd

07.08.2021 00:16:01

Светла Георгиева

Милиционери-българоубийци, демаскирайте децата!: https://tinyurl.com/8sf6svpc

07.08.2021 00:12:57

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.