• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Никос Вертис пристигна в България, фенка го чака 1 час да му поднесе рози

Никос Вертис пристигна в България, фенка го чака 1 час да му поднесе рози

/КРОСС/ С чаровна усмивка, два големи куфара и дрескод като по учебник - спортно casual облекло, Никос Вертис слезе от самолета на "Летище София".

Малко след 10 сутринта той кацна с полет от Атина у нас.

Първата, която го посрещна минути, след като гръцкият певец стъпи на родна земя бе Елизабет, която търпеливо го изчака на летището 1 час преди той да пристигне. Тя сподели пред нашата медия, че е негов голям почитател от 17 години, от времето, когато и самата тя е живяла в Атина. Добре подготвена, с букет рози и картичка, тя поздрави Никос.

Почитателката му довери още, че няма да пропусне неговия концерт у нас, който е насрочен за 8 март - като комплимент към всички дами, когато случайно или не и самата тя има рожден ден точно тогава.

"Последно бях на концерта му през октомври 2022-а в Румъния", сподели още тя пред нашата медия. "Била съм няколко пъти и в неговия клуб в Атина "Итон".

В добро настроение Никос отдели няколко минути и за българските медии.

"Ще остана тук 3 или 4 дни", каза пред "Труд news" Никос.

Вертис довери още, че ще снима и видео клип в България. До момента той е снимал над 10 клипа у нас, като единствено се доверява на режисьора Люси Иларионов, с когото вече са и приятели от няколко години.

"Имаме два дни, през които да се срещнем и обсъдим някои неща. Очаквам от Гърция да ми изпратят новата песен и после да подготвим всичко за новия видео клип, който ще снимам тук", каза още той пред нашата медия.

Относно това дали се е замислял скоро да запише съвместна песен с български изпълнител чаровният грък отговори леко уклончиво.

"Никога не се знае. Вероятно някога и това може да се случи", с усмивка каза той.

„Работя непрекъснато в студиото си, записвам постоянно нови песни. Правя концерти и в моя клуб в Атина "Yton", сподели той.


Относно любимата му китара той каза, че и този път вероятно няма да мине без нея.

"През последните няколко години действително обичам да свиря на китара на концертите си. Може би трябва да направя някаква промяна", сподели певецът.

За Никос Вертис се знае още, че оценява добрата кухня.

"Обичах храната и всеки път, когато идвам в България гледам да не се лишавам от нищо", сподели още той пред нашата медия.

Организаторите бяха подсигурили голям джип, който да побере целия багаж на певеца, който се отправи към своя хотел в центъра на столицата.

Разбира се, по-късно той ще отиде и до зала "Арена София", за да провери дали всичко по подготовката на сцена, звук и осветление е в изправност. Певецът е известен с това, че държи да огледа всичко сам и се доверява само на свой екип за всичко свързано с подготовката на концертните му изяви.

На 8 март, като истински подарък за много българки, Вертис ще изнесе 2-часов концерт в зала „Арена София".

В залата ще бъде издигната ефектна сцена с12 различни нива, с височина от 2 до 8 метра.
Основната част от сцената ще има т.нар. "език", по който Вертис ще стига чак до центъра на залата, за да бъде по-близо до почитателите си.

Екипът на гръцкия изпълнител у нас наброява 35 души, 25 от които са неговите музиканти и беквокалистки.

За първи път Никос пее в България през 2016 години, след което не пропуска да зарадва българските си почитатели с концерт у нас, с изключения на времето, когато COVID пандемията не позволяваше това.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.