• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Корнелия Нинова: Парламентарните избори са много по-важни от президентските

 Корнелия Нинова: Парламентарните избори са много по-важни от президентските

/КРОСС/ Широкото ляво обединение около БСП се увеличи с нови граждански организации. Днес председателят на БСП Корнелия Нинова подписа споразумения с ОКЗНИ, ГД "Народна сила", Федерация на потребителите, КООСО, Съвет на европейската научна и културна общност, НД "За социално и гражданско общество", Демократичен съюз на жените и ГД "Памет и бъдеще".

"Радвам се, че сме заедно, особено в тези изпитания и кризи, в които има нужда от обединение на съмишленици около общи идеи. БСП сме стълб на стабилност и предвидимост, около който се събират все повече формации. Бедността и социалните неравенства се увеличават. Трябва да се погрижим в тези трудни месеци за социално слабите, за възрастните, за младите семейства. Лявото е в подем в Европа, защото настоящите проблеми и множеството страдащи хора изискват леви решения," заяви Нинова.

"Парламентарните избори са много по-важни от президентските. Само редовно правителство ще преведе държавата през кризата. Служебното не може. Без нас в следващия парламент няма да може да се състави правителство. Затова и отговорностите ни са още по-големи," посочи лидерът на БСП.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Николов

Най важно е да не уморите народа ! От майчини клетви и Господ не може Ви спаси ! Опитайте се да си събудите съвестта, ако Ви се живее осега нататък ! Време Разделно Е ! Среден Път Няма ! Науката доказа, че ваксинираните разнасят заразата по близки, приятели, колеги, непознати ! И умрелите ще се надигнат от гробовете си да Ви съдят...

29.10.2021 03:55:42

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.