• 14 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8118
  •  GBP / BGN 2.2736
  •  CHF / BGN 1.9990
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Проведе се Общото годишно отчетно събрание на НЛРС-СЛРБ

Проведе се Общото годишно отчетно събрание на НЛРС-СЛРБ

/КРОСС/ На 23 юни в хотел „Маринела” в столицата се проведе Общото годишно отчетно събрание на Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България”.

Гости на форума бяха изпълнителният директор на ИАГ инж. Филип Ковашки, зам.-директорът на БАБХ д-р Ангел Мавровски и началникът на отдел „Здравеопазване на животни“ към БАБХ д-р Александра Митова.

В присъствието на 205 делегати общото събрание бе открито от председателя на НЛРС-СЛРБ инж. Васил Василев, а заседанието започна с посрещането на знамето на Националната организация и изпълнение на химна на ловците.

За председател на събранието бе избран Христо Ратайски, председател на ЛРС „Глухар“ – Славейно.

Делегатите приеха доклада за дейността и финансовото състояние на НЛРС-СЛРБ, отчетите за  дейността и финансовото състояние на Управителния съвет на НЛРС-СЛРБ, фирма “Сокол БЛРС” ЕООД и Контролния съвет на НЛРС-СЛРБ за 2021 година. Гласувана бе Мандатната програма за дейността на Националната организация за периода 2021-2025 година, както и бюджетът на УС на НЛРС-СЛРБ за 2022 година.

Решено бе размерът на отчисления членски внос за 2023 г. да бъде увеличен с един лев. Общото събрание препоръчва на ловно-рибарските сдружения от страната да определят своя членски внос на 10 % от минималната работна заплата, за да могат да обезпечат дейността си.

Направени бяха промени в Устава на НЛРС-СЛРБ, като мандатът на УС бе увеличен от 4 на 5 години, а председателят му ще може да участва в избори и след приключване на втория си мандат.

За нов член на Управителния съвет  бе избран Иван Василев, председател на ЛРС-Благоевград, който ще заеме мястото на председателя на ЛРС-Гоце Делчев Валери Сарандев, оттеглил се по обективни причини.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.