• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Бойко Ноев: В президентството се е вселил черен дух

Бойко Ноев: В президентството се е вселил черен дух

/КРОСС/  Имам чувството, че една година в президентството се в вселил черен дух. Нещо се е случило там. Това не е Румен Радев, който познаваме. Има фактори, които му влияят. Те са свързани с България. Това каза в BTV „Тази сутрин“ експертът по национална сигурност Бойко Ноев.

На парада на 6 май Радев произнесе реч, че България е крепост, крепост, която някой искал да превземе. България е част от по-голямата крепост – ЕС. Опасността е, че някой може да превземе по-голяма крепост чрез България, предупреди Ноев. По думите му обществото е разделено на две - за статуквото и против, за мафията или против мафията.

Другото разделение е агресията на Путин в Украйна. Част от българите подкрепят Путин. Другата част подкрепят Украйна и са против агресията. Днес против правителство за онези, които са на страната на Путин във войната и тези, които са на страна на мафията и Гешев, заяви Ноев.

По думите му записите на Радостин Василев имат две страни. Съдържанието е осъдително и показва как група от политиците искат да управляват. От друга страна записите повлияха на политическия живот. Не може да си против публикуването на такъв запис, но да се радваш на компроматите срещу Борисов, подчерта той.

Този, който пусна записите, стои на страната на тези, които не искат да има правителство. Това е инструментът за дестабилизация, категоричен бе Ноев.

Очевидно ще има промени в прокуратурата, каза той. По думите му България има реални шансове за правителство и правосъдна реформа. Затова не трябва да има служебни правителства в близко време, категоричен бе той.

Никога в новата ни история шефовете на службите не са били съгласувани с посолства, заяви Бойко Ноев.

Имунитетът на Бойко Борисов не трябва да бъде свалян в този момент по една основна причинна, защото играта с имунитетите е игра за постигане на политически цели в даден момент. Парламентът никога повече не трябва да дава имунитет просто така, трябва да бъде убеден, че искането е правилно, а не политически инструмент за очерняне, заяви Ноев.

Някой използва службите за постигане на политически цели и да няма правителство, предупреди експертът по национална сигурност.

България трябва да има правителство на всяка цена. Трябва да имаме парламент, заключи Бойко Ноев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Глупак. Какво правителство, бе, дебил? Едните предатели, другите криминален контингент. И ако политиците отново сключат някаква сделка, за да се пазят взаимно, как си мислиш, че хората ще го приемат? Ще ви се зарадват? Ще ви подкрепят? Или от втория ден ще има протести, които ще ескалират до точка от която няма цивилизовано връщане?

01.06.2023 11:10:48

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.