• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Бойко Ноев: Христо Грозев е бил потърсен от властите ни на втория ден

Бойко Ноев: Христо Грозев е бил потърсен от властите ни на втория ден

/КРОСС/  Христо Грозев е потърсен от българските институции, не лично от министър-председателя или президента, или от някой лидер на политическа партия. Знам, че на втория ден той е бил потърсен и са задействани съответните механизми за осигуряване, доколкото е възможно, неговата безопасност, тъй като той не се намира в България. Това заяви в студиото на BTV „Тази сутрин“ експертът по национална сигурност Бойко Ноев.

След като външно министерство се събуди след празниците и покани Митрофанова. Като че ли за такива важни неща трябва да чакаме да си изядем сармите и пуйката. Вероятно тя ще каже какви са истинските причини и тогава МВнР би трябвало да каже какво е попитало и какво са отговорили. Засега знаем от официалната руска агенция „РИА Новости“, че действията на наказателните органи в Русия са заради негови интерпретации или заради информации, които е давал за руската армия, добави Ноев.

Той допълни, че в Русия има закон, който забранява да се говори истината.

Вие да сте чули нещо за разследването на взривове, от 2011 г. у нас има над 10 взрива в заводи, складове, загинаха хора. Главният прокурор удобно излиза с коментари, но на практика не сме видели никакъв резултат. Ако не беше Грозев, нямаше да има никакво разследване на руските специални служби в България, заяви експертът по национална сигурност.

Според Ноев ресурсът на ДАНС за контролиране дейността на чужди специални служби в България трябва да се удвои или утрои, за сметка на дейности, които са неприсъщи на тях.

Вчера Ноев се е свързал с Христо Грозев, който му е потвърдил, че български служби са се свързали с него.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Още един, който плюе в кладенеца, от който е пил вода, за да се уреди на синекурна длъжност с висока заплата, защото българските пенсийки са ниски.

29.12.2022 11:14:06

Анонимен

А това чучело от къде го изкопахте? Още един специалист изваден от нафталина. Щатите наистина са го закъсали ако купуват подобни недоразумения, за да им защитават тезите. Никой няма право да лъже, а ако го прави някой който се пише журналист, трябва да го съдят като мародер.

29.12.2022 10:23:54

Анонимен

Защо не се обяснява какво е юридическата стойност на този т.н. Бюлетин за федерално издирване, издаден от Русия. Ако той не е задължителен за изпълнение в други страни и на територията на ЕС, включително България то за какво е този шум. Фактически става въпрос, че ако Грозев влезе на територията на РФ ще бъде арестуван и съден. Това ли му е мъката, че не може да посети Русия? Шизофреничните му предположения, че може да бъде убит, отвлечен или да пострада семейството по-скоро признак на някаква психическа неуравновесеност и склонност за криминогенни фантасмагории и придобиване на международна известност. Това хвърля облик и на неговите т.н. журналистически разследвания, които не са потвърдени от официални или независими разследващи институции. Българските специални служби видно работят само по руското направление, останалите оперативни работници просто само си получават заплатите, защото не са разкрили други чужди разузнавачи.

29.12.2022 09:47:24

Анонимен

Грозев вреди и на Българската държава,като разпространява лъжи.Дори трябва да бъде съден в България от народен съд.

29.12.2022 09:11:39

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.