• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Как да изберем парфюм за пролетта

Как да изберем парфюм за пролетта

Подготовката за пролетта може да започне! А какво е в състояние да ни създаде повече пролетно настроение от мирис на свеж парфюм? Ако сте в търсене на пролетен аромат, следващите съвети ще ви помогнат да изберете най-добрия за вас.

Оставете зимата зад гърба си
Студените месеци са идеалният момент да заложите на по-тежки аромати. Температурата на тялото ни пада и затова се нуждаем от отличаващо се ухание. По-леките парфюмни композиции се усещат приглушено, което ни кара да избираме по-силни ухания.

Пролетното пробуждане носи слънчева светлина и топлина. Телесната ни температура се повишава и овлажняването на кожата се подобрява. Внезапно зимните ухания се усещат още по-силно и някак неподходящо. Тогава се замисляме за избор на свежи и въздушни аромати, които да зареждат с енергия и лекота. Разгледайте част от тях тук: https://makeup.bg/brand/23791/. Пролетните парфюми винаги носят позитивизъм.

Парфюмна композиция
Познаването на ароматните нотки ще ви помогне да направите правилния избор. Обикновено парфюмната композиция притежава три нива. Връхните нотки са тези, които усещате при самото впръскване и първите минути след това. Те постепенно преливат в средните, нюанси които са следвани от базовите нотки, усещащи се най-дълго.

 

 

Класически пролетни нотки
Пролетните нотки са зелени. Това време от годината се свързва с щастие и ароматен, цветен цъфтеж. Нотките, на които да обърнете внимание са бергамот, лимон и мандарина, както и романтични флорални нюанси на ирис, жасмин и роза. Изберете аромат, който отразява качествата на пролетта, новия заряд на енергия и състоянието на ума.

Вие определяте
Ароматите се усещат различно върху всяка кожа. Хранителният режим, хормоналните нива и температурата на тялото могат да повлияят на развитието на парфюма и това как той се усеща. Затова експериментирайте - сами ще прецените дали даден аромат е подходящ за офиса, приятна вечер с любим човек или излет в парка.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.