• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Директорски рокади и в Нова телевизия: Илия Дафов е новият шеф на новините

Директорски рокади и в Нова телевизия: Илия Дафов е новият шеф на новините

/КРОСС/ От днес Миляна Велева, която се присъедини към екипа през 2019 г., вече не е директор "Новини и актуални предавания" в Нова телевизия, съобщиха от медията.
NOVA благодари на Миляна за нейната всеотдайна работа и ѝ пожелава успех в бъдещите начинания.

На нейното място е назначен Илия Дафов. Като част от мениджърския екип на медията, той ще управлява цялостната стратегия за развитие на новините и публицистиката в телевизията.

Професионалният път на Илия Дафов е тясно свързан с NOVA - на сутрешния блок в медията той посвещава 13 години. Започва кариерата си през 2008 г. като репортер в "Здравей, България", а след това става редактор. В последните 5 години е продуцент на сутрешния блок.

"Изключително много се радвам, че журналист като Илия Дафов, изградил своята професионална кариера единствено в NOVA, ще е новият Главен продуцент "Новини и актуални предавания". С опита, който има и уважението, с което се ползва от колегите си, вярвам, че новините и публицистиката на NOVA ще надградят доверието у нашите зрители. Неговото назначение е част от стратегията ни да развиваме утвърдени имена, получили своя професионален опит и доказали качествата си в нашата медийна група", заяви Николай Андреев, главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп.

Иван Христов - друг дългогодишен кадър на NOVA, ще бъде новият изпълнителен продуцент на "Здравей, България". Той е част от екипа на медията от 2007 г.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Иван Иванов

КОЙ ВЗЕ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ. ОЧАКВА СЕ МНОГО ЯКА БРУТАЛИЯ! Кой взе Нова телевизия? Тъй като въпросът КОЙ стана особено актуален в последните години, ви пиша, за да ви разясня КОЙ взе Нова телевизия. Този въпрос няма да бъде зададен от моя колега Виктор Николаев, защото той много добре знае. Няма да бъде зададен и от новия шеф в новините – Илия Дафов, който също като Антон от другата телевизия никога не е забелязван с жена. А отговорът е ББ. Бори Браун, от Америка. Пише ви разочарован от поредното фиаско служител на Нова. Защото този път е толкова ясно, че ББ (Боби Браун) е новият собственик. Викторчо се чува всекидневно с него, а редакторчето със скромна биография Дафов е на директно командване при Шехерезада. Броени месеци преди изборите Боби Браун реши да овладее еднолично телевизията, за да има пълен контрол над съдържанието. За парите пък ще отговаря – Спас. Онзи, който фалира отбора на народа. Явно Спас трябва добре да разучи финансовите потоци, защото всеки ден идва до телевизията. За сметка на това бутафорните чужденци, на които се приписва собствеността, бяха разходени в офиса по тъмни доби преди дни и оттогава нито някой ги е виждал, нито чувал. А до изборите се очаква бруталия! Много яка бруталия!

27.01.2021 17:49:03

Журналист

Няма по-гнусна и мутренска хунтаджийска ТВ в кочината Му от тази НОВА телевизия. След изборите трябва да бъде поставена на място....

26.01.2021 18:20:53

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.