• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Изписват първата оздравяла, нови 17 заразени с коронавирус

Изписват първата оздравяла, нови 17 заразени с коронавирус
И Добрич вече е поразен от заразата

/КРОСС/ От направените 129 проби в София, Стара Загора и във Варна, общо 17 са положителни.

От направените проби във Варна има и такива на контактни лица от Добрич, който също се включва в градовете.

Това стана ясно от думите на генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, началник на кризисния щаб за борба с коронавируса у нас, след извънредната среща в Министерския съвет с премиера Бойко Борисов.

Очаква се една пациентка да бъде изписана утре, защото е дала две отрицателни проби, което означава, че е прекарала болестта.

При двама пациенти, за които се е очаквало да бъдат изписани, пробите им все още дават положителни резултати.

Новите четири заболели са от Добрич, допълни още генерал Мутафчийски.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Поредно герберско престъпно действие

След приемането на Домусчиев: Персоналът на „София Мед“ е под карантина, води се болен и работи . Румяна Ченалова Гарантирам, че информацията е достоверна. Нещата са сигурни. След постъпване на Кирил Домусчиев в „София мед“, са създадени абсурди условия за работа. Дадена е заповед на РЗИ според която е спрян приема и изписване на пациенти. Наложена е карантина на първа и втора база на болницата, взети са проби на персонала и е наредено се извърши дезинфекция. Такава, обаче не е извършена. Това разказа бившият съдия Румяна Ченалова по Евроком. Тя допълни шокиращи неща: От хората са иззети проби за коронавирус и всички са отрицателни. Тези хора са в условия на карантина, но работят в рамките на 24 часа. Там те обслужват и пациенти от родилно отделение. Издадена е последваща заповед, според която пациентите с една отрицателна проба ще бъдат изписани, а хората от персонала остават да работят до втора проба. Работещите там се водят болни. Това са абсолютно скандална ситуация. Хора в карантина са накарани да работят, въпреки че се водят болни. Те са като затворници от 17-ти март до сега. Техни близки им носят дрехи, храна. Техни близки им осигуряват маски. Не е осигурено нито едно защитно облекло. Хората плачат, защото не знаят докога ще останат там. Те работят в болнично отделение с пациенти. Аз разполагам със заповедта и съм говорила с хората оттам.

20.03.2020 23:29:16

Анонимен

Eдин път да кажат истината. Оздравяла, не излекувана!

20.03.2020 18:36:00

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.