• 30 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Няколко начина да разнообразите интимния си живот

Няколко начина да разнообразите интимния си живот

/КРОСС/ Експертът Джулиан Морис предлага следното: „Не се събличайте докрай. Нека поне някаква дреха остане върху вас. Това може да са високи токчета или бижута около врата - понякога почти голото тяло може да възбуди много повече от абсолютната голота. Човек може просто да разкопчае ципа на дънките си, без да ги сваля. Дори такива малки промени могат да бъдат много вълнуващи.

Фалшива изневяра

Много хора знаят за този трик, но малцина решават да го опитат. Говорим за „фалшива измама" - любовна игра, в която вие и вашият партньор се преструвате, че имате тайна връзка.

Срещнете се на романтично място. Представете си, че оставяте „истинските" си партньори у дома и отивате на любовно рандеву.

Според експерта Колтрейн Лорд една от причините хората да изневеряват е, че искат да се чувстват освободени и да забравят за табутата. Страхът да не бъдете хванати на горещо място възбужда кръвта и дава силни емоции. Именно те са призвани да украсят емоционално вашата малка идея. Дори подготовката за нея може да бъде доста вълнуваща. Насладете се на тази игра и няма да съжалявате!

Лубриканти

Те са предназначени не само да компенсират липсата на естествено смазване, но и да дадат на вас и вашия партньор нови усещания. Какво ви харесва повече - шоколад или сладки пуканки?

Но има и лубриканти с естествен състав, без ароматни аромати.

Завладяване на нови територии

Интимността на обществено място е страхотен, но не всеки ще се реши на такова рисковано приключение. Има изход - започнете да изследвате територията в собствения си апартамент.

Правили ли сте го вече на кухненската маса? Ами в коридора? А на пералнята? „Можете да го направите дори в килера. Мястото няма значение, основното е усещането за новост. Новите миризми, звуци, осветление и текстури ще добавят глътка свеж въздух към интимния ви живот", казва Морис.

Нови пози

„Новите пози не винаги са удобни, но вие се противопоставяте на обстоятелствата, а понякога и на тежестта", обяснява сексологът Александра Файн. И тук не можете да спорите - понякога позите, препоръчани от сексолозите, по отношение на разходите за енергия могат да се конкурират с добра тренировка във фитнеса.

За тези, които не са готови да се увият в геврека дори в името на любовта, сексологът Емили Морс съветва да опитат един прост, но ефективен трик: „Поставете възглавница под бедрата на момичето. Промяната на ъгъла ще осигури по-дълбоко проникване и ще даде нови усещания дори в обичайната поза.

Самоизследване

„След като разберете какво ви помага да постигнете удоволствие, можете да попитате партньора си за това", казва Файн. Колегата педагог Киана Рийвс се съгласява и добавя: „Освен това заповедите в леглото могат да бъдат много възбуждащи понякога.

Играчки

Не пропускайте да добавите и някои интересни играчки от секс шоп. Когато избирате играчка, обърнете специално внимание на качеството на продукта и материала. Също така не забравяйте, че силиконовите играчки не са приятелски настроени към лубрикантите на основата на силикон - те могат да повредят материала, като по този начин увеличат риска от развитие на бактерии.

Списък с фантазии

„Направете списък с идеи, които биха развълнували и двама ви. Нещо, което можете да опитате заедно", предлага Морис. Ако не сте съгласни по някоя точка, оставете го настрана за по-късно. Самото обсъждане на вашите тайни фантазии ще освежи връзката ви и ще й добави пикантност.

Съвместни впечатления

Отидете в нови ресторанти, посетете концерти и семинари, опитайте нови спортове. Колкото повече нови, ярки впечатления споделите между двама, толкова по-силна ще бъде връзката между вас. Освен това ще имате уникалната възможност да хвърлите нов поглед един на друг.
Дори и когато живеят заедно с години, хората могат да не се опознаят достатъчно добре. Затова бъдете любопитни спрямо усещанията и емоциите на партньора си, насърчавайте го да ги споделя с вас и вие правете същото!

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.