• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Sony представя два нови плейъра от най-висок клас, включително новия модел от серията Signature - Walkman

Sony представя два нови плейъра от най-висок клас, включително новия модел от серията Signature - Walkman

/КРОСС/ • Поглезете сетивата си със зашеметяващия звук на NW-WM1ZM2 от серията Signature.

Потопете се в динамичен и кристално чист висококачествен звук с преносимия Walkman® NW-WM1AM2.

И двата модела осигуряват възможност за лесно сваляне и стрийминг на музика с Android™ OS и свързване към интернет чрез Wi-Fi за по-добро и качествено изживяване, докато слушате музика.

Днес Sony представи двата си нови премиум плейъра - NW-WM1ZM2 и NW-WM1AM2, които поставят нови стандарти за аудио с висока резолюция, което да задоволи и най-големите очаквания на любителите на качествения звук.

С дизайн, който е способен да ви потопи в божествен, богат звук, NW-WM1ZM2 е усъвършенстван до най-малкия детайл в резултат на години на разработки в сферата на подобряването на аудио технологиите и е изработен от най-добрите материали. Новите модели отбелязват нов етап в развитието на придобилата широка популярност серия на Sony Signature и предлагат съвършеното аудио изживяване, побрано в луксозен изискан дизайн.

NW-WM1AM2 ви позволява да се потопите изцяло в света на висококачественото аудио благодарение на това, че възпроизвежда по-богато, гладко и мощно звуково поле в сравнение с предходни модели. 

И двата плейъра позволяват сваляне на музика от стотици източници, както и стрийминг през Wi-Fi връзка, така че да можете да се наслаждавате на музиката си по нов начин.

Изключителният звук започва с изключителната изработка

В резултат на дългогодишния опит в производството на висококачествени плейъри, Sony се стреми и постига съвършенство в областта на аудио технологиите благодарение на комбинацията от внимание към всеки детайл по време на производствения процес и изключителното качество на частите. NW-WM1ZM2 и NW-WM1AM2 са доказателството за това. 

По-чисти материали за по-чист звук

Корпусът на NW-WM1ZM2 е изработен от безкислородна мед (OFC) с чистота 99.99% (4N) и златно покритие. Така се постига по-стабилна цифрова база с по-голяма здравина за по-ясен и мощен звук, така че да можете да изживеете удоволствието от всеки инструмент като при изпълнение на живо.

NW-WM1AM2 използва рамка от алуминиева сплав, която осигурява здравина на корпуса и защита от електрическия шум и други смущения, с което се постига стабилно и високо качество на звука.

Насладете се на автентично възпроизвеждане на звука

С помощта на технологията за изцяло цифров усилвател S-Master™ HX, разработена специално за Walkman®, NW-WM1ZM2 и NW-WM1AM2 ви осигуряват изключително точно възпроизвеждане на всеки звук. Изцяло цифровият усилвател допринася за по-богат и плътен звук с помощта на висококачественото без оловно запояване.

Вдъхновени от революционния DMP-Z1, плейърите използват още по-мощно захранване в аналоговия и в цифровия модул в сравнение с предходните модели. 

NW-WM1ZM2 и NW-WM1AM2 са с прецизно настроени и усъвършенствани FT CAP3 кондензатори (High polymer Capacitor) и усъвършенстван и прецизно настроен голям високополимерен кондензатор, който осигурява голям капацитет и ниско съпротивление.И в двата плейъра цифровият модул е покрит с OFC блок, който позволява възпроизвеждането на звук, който сякаш извира от тишината.

Цялостен сигнал

За да постигне мощен и гладък качествен звук, Sony използва специален кабел KIMBER KABLE® с голяма дебелина, който свързва основата на усилвателя с балансирания жак за слушалки на NW-WM1ZM2, по сходен начин като при прочутия DMP-Z1. Всяка част е подбрана с изключително внимание, за да позволи предаването на аудио сигнал с високо качество, за да може нищо да не застава между вас и вашата музика. 

При NW-WM1AM2 е използван OFC кабел с ниско съпротивление, който осигурява минимално изкривяване на звука и по-добро разделяне на каналите.

За да се постигне революционният звук на плейърите, във всеки Walkman® има две прецизни отделни тактови честоти и фин звуков регистър. За първи път Sony въвежда използването на reflow технология за запояване на елементите, който включва припой със злато, което е от изключително значение за постигането на цялостно по-добра локализация на звука и по-широко звуково пространство.

Извличате максимума от музика си, независимо от източника

NW-WM1ZM2 и NW-WM1AM2 използват вградената технология DSD Remastering Engine, при която PCM (Pulse Code Modulation) аудио сигналът се преобразува в 11.2 MHz DSD (Direct Stream Digital) за още повече начини, по които да се насладите на своята музика.

С NW-WM1ZM2 и NW-WM1AM2 вашата музика оживява благодарение на преобразуването на компресираните музикални файлове в реално време с помощта на технологията DSEE Ultimate™. Благодарение на този непрекъснато усъвършенстван алгоритъм вече се предлагат още повече възможности за аудио със CD качество (16 bit 44.1/48kHz) без загуба на информация. Когато звукът е възстановен до най-финия акустичен детайл в пълния си динамичен обхват, потребителите могат да се насладят на едно завършено цялостно преживяване.

Всяка нота звучи автентично

И двата модела на Walkman® са съвместими с технологията Balanced Connection и предлагат аудио с висока резолюция, което ви позволява да чуете любимите си произведения така, както са били замислени оригинално.

Музика в движение

NW-WM1ZM2 и NW-WM1AM2 са вече съвместими с Wi-Fi и Android™ 11, което ви осигурява достъп до огромна колекция от музикални жанрове и изпълнители от цял свят. Може да изберете дали да слушате музика от своята любима платформа за стрийминг и да сваляте музика или да свържете устройството към своя компютър, за да свалите песни и плейлисти от своите лични колекции с гарантирано високо качество на възпроизвеждане.

Нови оптимизации

С по-голям 5.0” (12.7cm) дисплей, плейърите предлагат за първи път нов гладък и чувствителен сензорен екран с бързо време на реакция, който е с подобрено качество до HD за по-удобно ползване от потребителите. Също така можете да персонализирате началния екран на своя Walkman® спрямо индивидуалните си нужди, за да го направите уникален, също като самите вас.

Плейърите ви осигуряват до 40 часа   непрекъснато възпроизвеждане с качество 96kHz FLAC High-Resolution Audio, за да може да се потопите спокойно в своята музика, независимо къде се намирате.

И двата модела имат USB Type-C® порт за бързо прехвърляне на музикалните файлове и удобно свързване към широка гама от различни устройства.

NW-WM1ZM2 предлага 256GB вградена памет и слот за microSD карта, докато NW-WM1AM2 разполага с 128GB вградена памет и слот за microSD карта, за да можете да вземете със себе си и най-голямата музикална колекция, където и да сте.

Устойчивото развитие е важно за нас

Продуктите на Sony са разработени да са не само винаги стилни, но и с мисъл за опазването на околната среда. При опаковането на NW-WM1ZM2 и NW-WM1AM2 не се използва никаква пластмаса , което отразява ангажираността на Sony към ограничаването на негативното въздействие на своите продукти и практиките на компанията върху околната среда.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.