• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Бойко Борисов за Божков и Попов: Негодници! Няма да се хвана на Божков ТВ

Бойко Борисов за Божков и Попов: Негодници! Няма да се хвана на Божков ТВ

/КРОСС/ Премиерът Бойко Борисов взе отношение по темата с акциите на Левски. Както е известно, ценните книжа му бяха джиросани от Георги Попов.

"На сила може да вземеш, но не може да дадеш. Това е подигравка, ясна е целта.Не са в мен акциите. Те са в Сашо Диков. Нито съм дал съгласие, не желая, нямам отношение и няма да взема акциите. Няма юридически казус. От дядо знам на сила никой не може да ти даде. Ако не ви е ясно каква е целта, това си е за ваша сметка. Няма правилен ход, аз няма да участвам в това. Където искат да се връщат акциите.

Как така без да ме питате да ми прехвърлиха акции? Вие сте просто едни негодници. Акциите на Левски не са на мое име. Не знам кой и какво подписва. Нито съм дал съгласие, нито са ме питали. Действието беше умишлено. Няма да ме вкарате в тази игра. Няма да се хвана на Божков ТВ. Аз действам - правя газопроводи, магистрали. Това ми е работата, няма да се хвана на въпросите на Божков и Попов. Не искам акциите, те са на Сашо Диков, който ги разнася. Насила никой нищо не може да ти даде. Божков не ме касае", заяви Борисов. 

"По никакъв начин не искам да се замесвам с тази тема. Има повдигнати обвинения. Виждате непрекъснато в различни съвети и формати", допълни той при инспекция на интерконектора Гърция-България заедно с министъра на енергетиката Теменужка Петкова.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ясно е, че няма да се хванеш. Все пак сте от един отбор. По-лошото е, че Темида няма да те хване, нали си ѝ шеф...егати държавата!

17.05.2020 22:46:06

Анонимен

Горд съм, че съм негодник! По неговите критерии...

17.05.2020 18:47:10

Загоров

Левски да се прекръства на БаЦе Борисов или на ПФК Мутрагеньо и да се свършва сагата

17.05.2020 03:16:02

проф.Румен Гечев

Аз многократно казах, че няма как министърът на финансите да не знае какво става в един от ключовите сектори, който осигурява на бюджета милиарди годишно. Ако министърът на финансите не е знаел, той не е за тази работа. Ако е знаел, той е за друго място. Това, че е имало комуникация между тях, нямам никакво съмнение.Няма дете, което ще повярва, че стотици милиони не влизат в хазната на България и това става просто така. Г-н Горанов тук в парламента каза, че това изключение е било само за г-н Божков. Ако това е така, това улеснява работата на следователите и прокурорите. Комисията по хазарта, назначена от министъра на финансите прави специална писта за един играч в хазарта. Ако това е така, възможно е други да не са плащали.Във всяка цивилизована държава, в която се установи, че финансовият министър е пропуснал стотици милиони, близо милиард в бюжджета, той си отива на секундата. Какво има да коментираме тук? Тоя не чул, оня не видял. С години наред в Министерство на финансите има заместник-министър, министър, Комисия по хазарта. Къде са те? Аз ви казах – всички членове от Комисията по хазарта са на топли държавни служби на огромни заплати в момента. Ако са верни данните на държавата, защото аз коментирам данните на държавата, че ги няма 700 млн. лв, до девето коляно вън от държавата тези, които са допуснали тази грешка. А те не са вънка, те са на огромни заплати, което ще рече, че някой го е страх да ги махне оттам, защото като ги махне, те ще проговорят. Няма държава в света, която ще нанася такива загуби на държавата от умишлено неприбиране на данъци. Няма значение какви са смс-ите. Г-н Божков видяхме ли го в кабинета на премиера.То не може да се срещаш по ловни стопанства и да си каниш ключови олигарси в кабинетите и после да пищиш, че ги няма парите.

17.05.2020 03:04:24

Любо Кольовски

Надявам се Гешев, главен прокурор, да прелисти учебниците по наказателно право от студентските (?!) си години, както и НК и да види какво означава търговия с власт и вияние, преди да е прочел съдържанието на SMS-кореспонденцията между Божков и Горанов, а не да се доверява на оценките на неграмотните си колеги и подчинени.

17.05.2020 02:50:56

Соня Колтуклиева

Помните ли? Преди 17 години Надежда Михайлова, лидер на СДС, оттегли Пламен Орешарски като кандидат-кмет на София, заради една единствена негова среща с Васил Божков в офиса му по време на кампанията. Днес главният прокурор Гешев, премиерът Борисов, вицепремиерът Дончев не намират никакъв проблем в смс-кореспонденцията между Горанов и Божков, в която финансовият министър се отчита на хазартния бос, че бил извикал “девойката” – шефка на Държавната комисия по хазарта, която получила от него “ценни указания”, за които олигархът благодари.

17.05.2020 02:49:02

Д-р Цветеслава Гълъбова

Тулупи, негодници…. Не, г-н Борисов, не приемам да ме наричате така. Аз съм лекарка, работя вече 26 години с психично болни с тежки заболявания, редовно си плащам данъците, спазвам законите на страната. Питам Ви, г-н Борисов, кое ме прави НЕГОДНИК? Това, че си позволявам лукса да не ръкопляскам постоянно или че критикувам управлението Ви? Да, като образован и средно интелигентен човек си позволявам да мисля, да анализирам и да изразявам собствената си позиция, която аргументирам с факти, без лични нападки и обиди. И това не ме прави НЕГОДНИК, г-н Борисов, а СВОБОДЕН ГРАЖДАНИН на Република България! Негодници са тези, които оставиха Перник без вода, които не отговориха къде потънаха десетките милиони за ремонти на ремонтите, които живеят под наем при кръстниците си, на които не им беше потърсена отговорност за апартаменти с асансьори, къщи за тъщи, тераси и др. и др. и др….Не, аз не съм НЕГОДНИК, понеже предпочетох да остана в Родината си вместо да я напусна, както хиляди лекари и сестри, а и милиони други българи, потърсили работа, щастие и късмет в чужбина, където никой няма да ги нарича НЕГОДНИЦИ

17.05.2020 02:47:41

Велислава Дърева

Тулупът нареди да сме му благодарни, че ни управлява. Който не е благодарен, е негодник.

17.05.2020 02:46:36

Анонимен

Не знаех, че Слънцето прави магистрали и газопроводи. Все си мислех, че е нисък чин пожарогасител. Клоун. Този си остана до край момчето с филията намазана с мас. Като манталитет и като способност за изразяване.

16.05.2020 22:00:55

Eлена Гунчева

Ние сме негодниците според Главната Мутра на Републиката 16.05.2020 Ние сме негодниците според Главната Мутра на Републиката. Как си позволяваме да говорим и да го питаме! След „тулупи“ и „нещастници“ и „маргинали“, сега ставаме „негодници“. Списъкът за обвинения се трупа. И си мисля дали всички да не заведем дело срещу него за 1 лев обезщетение за обида. То освен гербавите май според него всички останали сме мърши и негодници!

16.05.2020 16:38:58

Стоян Тончев

УМОПОМРАЧЕНИЕТО НА ЕДИН ДИКТАТОР Тулупът-мутра е много агресивен днес. Трепери от изразената народната „любов“ на хората от протестите и тези във Фейсбук – десетки хиляди, които го ненавиждат, презират и му искат оставката. Интуицията му подсказва, че краят наближава. Неговият край във властта. Дозите адреналин му идват в повече, изнервен е до краен предел, все по-трудно координира движенията и овладява емоциите си. Топлият въздух и слънцето допълнително засилват усещането му за тревожност, самота, наблюдава се мощен пароксизъм и рязка смяна на настроенията. Диша ту тежко, ту рязко и пресечено, което издава паник атаки. Видимо е изпаднал в дълбока депресия, граничеща със силно изразено биполярно разстройство на личността. Измисля си несъществуващи факти и събития и ги представя като реално случили се действия. Възприема се за нещо много повече от останалите, наличен е свръх егоцентризъм, приписва си ексклузивни заслуги и способности, докато останалите хора третира като нискокачествена биологична маса – повиши „мисирките“ в „патици“. Изисква от заобикалящите го срахопочитание и отправяне на благодарности към особата му, а и като цяло за това, че съществува. Намира се в 3-та нарцистична фаза. При нея лицето с нарцистична идентичност смята, че абсолютно всичко се случва заради него и произлиза от неговия свят. Копнее за безпрекословно възхищение и се разярява разочарован, че не го получава.

16.05.2020 15:59:59

Вижте истината в Афера

ВАСИЛ БОЖКОВ: БОРИСОВ ОТ 10 ГОДИНИ ПРЕХВЪРЛЯ СОБСТВЕНОСТТА НА „ЛЕВСКИ“ ТАЙНО И ЗАДКУЛИСНО! /ДОКУМЕНТИ!/ Ако се погледнат джирата на акциите, ще стане ясно, че г-н Борисов от 10 години прехвърля собствеността на „Левски“ тайно и задкулисно. Сега му дадохме шанс да го направи явно и прозрачно. Васил Божков

16.05.2020 15:47:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.