• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Песков: Русия няма да остави без отговор обвиненията от Чехия и България

Песков: Русия няма да остави без отговор обвиненията от Чехия и България

/КРОСС/ Русия няма да остави без отговор безпочвените и провокативни обвинения от Чешката република и България. Това увери говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, предава TACC.„Русия реагира и ще реагира. Подобно абсолютно неприемливи, провокативни стъпки и абсолютно неприемливи, неоснователни, необосновани обвинения срещу Русия няма да останат без реакция", категоричен бе Песков.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

аве днеска по русската телевизия се пресмиват нъ булгаристан! пък калинкаътъ ог гроб уж министър и софия я навират Яку за смех на света ката блюзолизци!! ГОЛЕМ СРАМ! щото кото доди дуган пак шо искаме Дядо Иван!!!

29.04.2021 16:11:44

Какво по-точно каза Песков:

КРОС или не казва истината, или я пише наполовина. Ето точно какво заяви Дмитрий Песков, прессекретаря на Владимир Путин::::::::::::::::::: Действията на Чехия и България по отношение на Русия предизвикват само раздразнителност, съжаление, неразбиране и желание да видим изменение на шизофренната позиция на тези страни. Русия няма да остави без отговор провокационните действия на Чехия и България. Москва достатъчно енергично ще реагира на сегашната ситуация. Чехия и България трябва да осъзнаят, че сериозните обвинения по адрес на Русия или всяка друга държава не могат да бъдат голословни. Тези обвинения срещу Русия са глупост, те нямат никакво основание, те са лъжи.И ние категорично неприемаме подобни обвинения. Ние сме удовлетворени, че в този случай не доминира агресивна европейска солидарност и много държави от ЕС се опитват балансирано и трезво да оценят ситуацията, както и трезво да оперират с фактите.Ние разбира се си даваме сметка, че в лагера на младоевропейците в ЕС в продължение на дълги години се демонстрира много враждебно настроение против Русия, но ние се надяваме, че все пак тези настроения ще бъдат балансирани от гледната точка на онези държави, които образуват основата на Евросъюза и които все пак са склонни към по-трезв анализ.

29.04.2021 15:49:27

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.