• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Станислав Стоенчев: Младежкото обединение в БСП ще стане основен двигател на партията

Станислав Стоенчев: Младежкото обединение в БСП ще стане основен двигател на партията

/КРОСС/ "Смятам, че доста неща се случиха през годините, и аз като член на Младежкото обединение съм спомогнал за тях. Доста от предложенията, които в различните комисии сме разглеждали към момента са факт и благодарение на това, че БСП е част от управляващата коалиция." Това заяви Станислав Стоенчев, член на Изпълнителното бюро на БСП и кандидат за председател на Младежкото обединение на социалистическата партия.

По думите му много от предложенията на Младежкото обединение са част от програмата на Българската социалистическа партия и това означава, че гласът на младите винаги е бил чуван.

"За съжаление МО някак стои в сянка и се надявам, че след 21-ви май това ще се промени. Ще направим така, че Младежкото обединение да бъде основния двигател в партията и по този начин да върнем доверието на младите хора в Българската социалистическа партия", добави кандидатът за председател на Младежкото обединение в БСП.

В мерките му влиза създаване на екип, който да бъде от цялата страна, за да може своевременно да се решават проблемите на младите хора и да няма повторение на сегашната ситуация, когато по думите му  всичко се концентрира около около една градска  организация.

"Вярвам, че трябва да се завърнат обученията, които подготвят младите хора, вдъхват им доверие и ги стимулират да продължават да работят и да се занимават с политика", допълни Стоенчев и бе категоричен, че младите хора трябва да бъдат двигател на процесите в страната ни - упорити и отстоявайки своите позиции независимо дали са назначени на един или друг пост.

В заключение членът на ИБ на БСП и кандидат за председател на Младежкото обединение отбеляза факта, че основен проблем на израстващото поколение е, че образованието в България е било захвърлено през последните 30 години. "И БСП като гарант в това правителство трябва изцяло да обърне поглед към този проблем", довърши Стоенчев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.