• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Вземете своя празничен тоалет заедно с нас!

Вземете своя празничен тоалет заедно с нас!

/КРОСС/ Сезонът на празниците е на път да започне и ние сме тук, за да ви вдъхновим да сте готови за партито и да се чувствате страхотно. Важно е да се отбележи, че няма „един дрескод за всички", когато става въпрос за облекло за парти. Умът ви може автоматично да премине към пайети и блясък, но те не са единствените ви възможности.

Всеки, поканен на маратона от празнични партита през декември, познава трудностите при намирането на нещо ново и празнично, което да облече всеки един. Ето защо е добре прочетете това:

Идеи за вашия аутфит

# за случайните събития
Това може да са напитки в местния пъб, ден на отворените врати, концерт на коледни песни или училищна пиеса. Не винаги е нужно да сте очарователни от върха до петите за празнични събития. Намигване към сезона в иначе „нормално" облекло често може да бъде достатъчно. Стилно коледно плетиво, носено с любимата ви пола, панталон по мярка или елегантни дънки и малко блясък на Swarovski, може да изглеждате чудесно облечени, уютни, но празнични.

# за фирмените партита
За партита и по-интелигентни събития ще искате да засилите фактора блясък. Рокля или гащеризон е най-простият вариант за облекло, просто се нуждаете от страхотни обувки или ботуши, бижута и палто. Отново, не искате да бързате да си купите нова рокля, която ще носите само веднъж. Помислете за опции, които имат дълъг живот, което е чудесен начин да носите специална рокля, без да я оставяте да лежи в гардероба ви през останалото време.

Коя е най-добрата аутфит формула?

Може би най-добрият вариант е колекция от отделни елементи, които могат да се смесват и съчетават. По този начин можете да използвате това, което вече имате, с опцията да добавите нещо, което се чувства ново и вълнуващо, ако смятате, че имате нужда от него.

Това е моментът, когато „формулите за облекло" влизат в сила. „Формула за облекло" е повтарящ се начин на обличане, използвайки специфични кройки, които работят за вас. Например, това може да е макси пола и втален топ или джъмпер. Или чифт широки панталони с прибрана горна част или пуловер. Или прав или тесен панталон с по-свободна блуза или топ и сако. Когато знаете кое от тези чувствате най-добре за вас, може да се почувствате по-лесно да имате няколко опции за всяка половина от тялото си, които могат да правят различни комбинации. След това сменете обувките, чантите, бижутата, грима, за да добавите повече блясък с модели на топ марки като guess, когато е необходимо.

Защо са важни материите?

Добавянето на луксозни материи към вашето облекло може да бъде лесен начин да се почувствате празнично. Тъканите, които имат блясък, са кадифени, пухкави или космати - те работят супер добре за сезонни тоалети. Независимо дали подхожда на копринена блуза, пуловер от мохер, кадифена рокля или палто от изкуствена кожа, помислете какво можете да добавите, за да внесете повече от блясъка. Един от начините да направите това през декември е да извадите палтото си от изкуствена кожа.

Добрата новина? Възможно е 100 процента да съчетаете натоварения си празничен парти график с не толкова тайното си желание да ви е възможно най-топло и удобно. Не сте убедени? За облекло, което изглежда като милион долара, но се усеща като пижама, съчетайте плътен и стилен пуловер с луксозен чифт сатенени панталони с широки крачоли - просто добавете метални обувки и сте готови за шампанско и имел. Комбинирайте текстури, ценови точки и силуети за безпроблемна елегантност, достатъчно удобни, за да празнувате през цялата нощ. От празничното парти в офиса до годишната новогодишна вечер, ето как да поддържате тоалетите си еднакви части уютни и шик.

Съставянето на перфектното облекло не трябва да е скъпо или отнема много време. Имайте предвид тези съвети, докато правите равносметка на това, което вече имате в гардероба си и какви части трябва да спестявате или да купувате нови. Опитайте да добавите разнообразие от аксесоари и основни елементи, за да изглежда облеклото ви стилизирано.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.