• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

По-качествени ли са марковите работни обувки

По-качествени ли са марковите работни обувки

/КРОСС/ Както в производството на всяко нещо, така и при работните обувки, има съществени разлики между марковите и масовите изработки. Изберете своя чифт маркови работни обувки, които да осигурят комфорт и защита на крака ви по време на работния процес.

С какво се различават работните от обикновените обувки

Обикновените модели се носят ежедневно, докато тези за работа са предназначени за употреба по време на изпълнение на дейността ви, разказват от онлайн магазин Стенсо.

На външен вид обикновените модели и тези, предвидени за работа, са почти идентични, но вторият вид имат предпазни детайли, вградени в дизайна и материята. Те целят да защитят крака от наранявания, травми и контузии. Това е така, защото много от трудоемките професии като машиностроене, строителство, работа в промишлени заводи и опериране с опасни и тежки машини, крият определен риск, който специалната екипировка елиминира.

Тези, предназначени за работа, трябва да отговарят на определени стандарти, за да се класифицират като такива. Освен това специфичните модели трябва да изолират топлината и студа много добре, както и да бъдат устойчиви и здрави.

Видове работни обувки

Основно те се делят на мъжки и дамски, като разликите освен в диапазона на номерата и цветовете, е и в дизайните. Най-предпочитаните разновидности са:

● Половинки - характеризират се с наличие на подметки с пяна, които да създават комфорт на стъпалото. Имат връзки, с които да регулирате затягането. Много от световноизвестните спортни марки предлагат обувки от този тип, защото са леки и удобни, което ги прави предпочитани и широко приложими. Половинките притежават дишащи стелки, което осигурява прохлада и не позволява запотяване;

● Боти - те покриват глезените и са подходящи за по-лоши метеорологични условия. Повечето модели имат дебел грайфер и осигуряват добра безопасност и устойчивост на крака по време на работа;

● Кубинки - това са едни от моделите с най-добро предпазване във всякакви условия. Притежават защитно метално бомбе. Те са високи и предпазват добре крака;

● Ботуши - най-често те са гумени или от естествена кожа. Гумените ботуши. Те трябва да бъдат непромокаеми и с вътрешна подплата, която да осигурява топлина и сухота;

● Сандали - те са отворени и са подходящи за работа през летния сезон.

Кои характеристики правят марковите изработки по-добри

На първо място, отличителна черта на марковите предложения, е качеството на материята, която се използва за изработката. Докато в масовите производства се използват изкуствени материи, при марковите се използват качествени - естествена кожа, непромокаем набук и естествени тъкани. Подметките се изработват от здрава кожа, която се подсилва допълнително чрез вграждане на елементи в дизайна, с цел да осигурят стабилност и устойчивост на крака.

Марковите работни обувки целят удобен дизайн, който да осигури комфорт и защита на крака. Марковите разновидности са проектирани да осигуряват безопасност за своите ползватели.

Повечето модели притежават метални или неметални пластини, както и стоманени или метални защитни бомбета, които се вграждат на най-уязвимите места - при пръстите. Изработени са по начин, по който е трудно да се прободе повърхността им.

Марковите работни обувки предоставят красив дизайн и съчетания от цветове, както и богато разнообразие от модели. Летните видове са по-ярки и притежават дишащи свойства. Те създават чувство за лекота и прохлада, докато същевременно притежават здравина и подпомагат безопасността на крака.

Не на последно място, марковите модели се различават по стандарт от обикновените или масовото производство. Те трябва да покрият много повече критерии, за да могат да се определят като такива, което е асоциация за качество. Тези разновидности имат дълъг експлоатационен живот, което ги прави добра инвестиция за вас и подобаваща грижа за вашите крака по време на работа. Освен това се предлагат с дълъг гаранционен срок, в случай на повреда, която не е по ваша вина.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.