• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8387
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 2.0138
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

С какво Betano online изпъква пред другите букмейкъри за България?

С какво Betano online изпъква пред другите букмейкъри за България?

/КРОСС/Последните години донесоха едно невиждано разнообразие на българския хазартен пазар. Това се дължи на все по-големия наплив на чуждестранни компании към България, като лицензионния процес изглежда стана по-достъпен за всички желаещи. В тази конкуренция е необходимо да изпъкнеш, като урокът очевидно е научен от Betano online, който влезе с гръм и трясък на родната сцена. Букмейкърът се е постарал да заимства всякакви интересни предложения от своите международни конкуренти, добавяйки и някои уникални оферти към своето портфолио. В следващите редове ще разберем именно с какво изпъква този оператор.

Многообразие от оферти
Едно от най-важното за всеки хазартен потребител, при избора на даден хазартен сайт, е наличието на интересни бонуси и оферти за игра. Бетано напълно покрива тези стандарти. Няма как да не споменем наличието на изключително търсената оферта за изграждане на Bet Builder, която набра страхотна популярност.

На следващо място, компанията е осигурила и различни предложения за увеличаване на коефициентите ви за игра. Сред тези оферти фигурират 0% марж, при която компанията се отказва да взема комисионна за съответното събитие, за да може да играете на по-висок коефициент. В началото на всеки ден имате налични и различни събития с повишени ставки, за които Betano.bg е съчинил интересни комбинации за игра.

Не бива да пропускаме и една невиждана до момента възможно - Поискай залог. Чрез тази оферта всеки потребител има възможност да поиска селекция, за която букмейкърът все още не е дал коефициент. Важи за всякакви спортни събития, а хубавото е, че чрез този вариант имате възможност и да получите по-висока линия за вече наличен пазар, съответно и убийствени коефициенти.

Голямо разнообразие от спортни събития
За всички хазартни играчи, разбира се, е най-важно да могат да открият всички интересни събития от различните континенти на футболния свят. В Betano това е реалност и няма да ви липсва нищо. По отношение на българския пазар трябва да споменем, че са налични мачовете не само от елитната efbet Лига, но и от Втора и Трета Лига, което е изключителна рядкост. Подобно ниво на професионализъм заслужава похвала и със сигурност ще се оцени високо.

Разбира се, потребителите няма да скучаят и когато се запознаят с портфолиото на секциите за баскетбол, тенис, хокей, волейбол и много други. Най-силните шампионати са засегнати, включително и голяма гама от международни надпревари.

Високи ставки
Завършваме и с голямата фантазия на всеки хазартен състезател - ставки, чрез които да направи големи печалби. В Бетано БГ няма значение за кой спорт става дума - компанията се е погрижила за вашето забавление. Всички спортни надпревари идват с най-добрите възможни ставки, в някои случаи дори допълнително завишени заради оферти, за които говорихме по-рано. Дългогодишният опит на оператора в различни страни и на различни континенти си казва думата и омайва все повече български почитатели на залаганията.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.