• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Хотелите с нови оферти за хоум офис

Хотелите с нови оферти за хоум офис

/КРОСС/ Едноседмичен хоум офис в апартамент в хотел в Банско би ни струвал поне 350 лева на седмица. Това сочат последните оферти в мрежата от началото на годината, които обаче не включват храната.

На другия полюс е предложението за 1646 лв., или над две минимални заплати на седмица. То е е за луксозно студио с капацитет трима души - двама възрастни и дете. Офертата включва още редица удобства като СПА център вътрешни БИО басейни с температура 33 градуса, в който има соли от Мъртво море, и солна стая с хималайска сол.

Чрез тях можем да съчетаем работата в изцяло оборудваните компютърни зони с възстановителни процедури. За малчуганите от 3 до 6 години се грижи професионален аниматор, а по-големите могат да се забавляват в центъра за игри в хотела. Гостите, закупили офис пакета, имат възможност да се възползват и от безплатен транспорт до ски пистите или лифта в града.
Редица места за настаняване вече примамват своите клиенти с пакети за офис в планината или безплатни антигенни тестове, показа справка на "Монитор" в платформите за онлайн резервация. Хотел в южните квартали на столицата предлага на своите клиенти пакетни нощувки с включен PCR, антигенен тест или такъв за антитела

Нощувката за двама души с добавка двe експресни PCR изследвания излиза 299 лв. Резултатът от тестa се получава спрямо натовареността на Лабораторията на ДКЦ "Софиямед" в конкретния ден - от 1 до 4 часа, а при взета проба през уикенда - до 8 часа или края на деня.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

А камериерките дали ще правят свирки?...

04.01.2021 22:19:25

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.