• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Европа готви нови Covid ограничения

Европа готви нови Covid ограничения

/КРОСС/ Европейските правителства се подготвят да въведат нови ограничения срещу коронавируса.

За последните 24 часа Европа регистрира рекордните 230 892 нови случая.

В Гърция 13 области са под заплаха от въвеждане на пълна карантина.

Задължително е носене на маска и в личния автомобил, припомнят от полицията. Съединените щати, Русия и Франция отчетоха нови рекорди за брой инфекции за едно денонощие.

В Италия стотици протестиращи излязоха на улицата, гневни от новите ограничения.

Премиерът Джузепе Конте се очаква днес да одобри мерки в помощ на компаниите, ударени от пандемията.

Във Франция властите предупредиха, че предстоят тежки решения, след като един от най-строгите ограничения в Европа не успяват да удържат втората вълна в страната.

Белгия регистрира почти 10-кратно увеличения в броя на инфекциите спрямо най-високо число от пролетта.

Дори в Германия, която традиционно се справяше добре, властите предупредиха, че до края на седмицата заразите ще станат 20 хиляди дневно.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

В Европа и света 90% са олигофрени....

Ако ви направят кръвни тестове, на 100% от вас кръвта ще съдържа еритроцити, левкоцити и тромбоцити, но нивата на всички ще са различни, дори когато са в нормата, нали така? Наличието на повече червени кръвни тела в даден организъм не означава, че е развил заразен вирус без симптоми! Няма болест без симптоми, има само хора без мозък! Ако дадете урина, пак всички резултати ще покажат различни нива и точно в това се състои голямата измама с тестовете за измисленият план и вирус, който вероятно съществува в телата на всички, които преди това са се инжектирали с ваксина против грип. „Вируса“ е един експеримент, който ни показва човешката глупост и подчинение, слабоумието и робската психика, радваща се над собственото си унищожение. Дишайте си въглероден двуокис в мръсните маски, крийте си лицата с 2 пръста чело, аз категорично отказвам да нося маска на открито пространство и не мисля, че трябва да се крия от нещо несъществуващо! Сигурна съм, че ако ви наредят да си изядете лайната, защото в тях се крие противоотровата за вашия вирус, ще го направите с голям кеф и без никаква мисловна дейност, защото света доказа, че 90% от обитателите му са слабоумни олигофрени, искащи да задушават собствените си деца и родители с цел да ги предпазят… П.С. Жалко, че вируса е измама, някои наистина не си заслужават кислорода … Ива Иватта

27.10.2020 18:25:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.