• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Първият в света огъващ се 42-инчов OLED телевизор от LG издига гейминг изживяването на ново

Първият в света огъващ се 42-инчов OLED телевизор от LG издига гейминг изживяването на ново

/КРОСС/ LG Electronics (LG) представя LG OLED Flex (модел LX3), иновативен нов телевизор с първия в света огъващ се 42-инчов олед екран. Идеален за завладяваща конзолна, компютърна или облъчна игра, както и за качествено зрителско изживяване с телевизионните програми или стриминг услуги, LG OLED Flex ни въвежда в изцяло новата ера на адаптивните екрани. Забележителният дисплей на LX3 може да бъде от абсолютно плосък до впечатляващо извит (900R),1 позволявайки на потребителите да изберат идеалната дъга от 20 нива на кривината, според собствените си предпочитанията, за едно наистина персонализирано зрителско изживяване.

Променящия играта революционен дизайн на LG OLED Flex е възможен, благодарение на самосветеща се self-lit OLED технология на LG без подсветка. Независимо дали се използва плосък или извит, разработения с LG OLED evo технологията LX3 дава същото изключително качество на картината и производителност, които превърнаха LG OLED в първия избор на най-взискателните потребители. Осигурявайки безкраен контраст, дълбоко черно, максимално точни цветове (100% сертифицирана коректност на цветовете),2 светкавично време на реакция от 0.1 милисекунда и ниско забавяне на входа, LG OLED Flex ще накара потребителите да се почувстват сякаш са част от действието на екрана.

В допълнение към реалисичното качество на картината, захранвано от интелигентния α (Alpha) 9 Gen 5 процесор и уникалните алгоритми за изображения, LG OLED FLEX предлага осезаем комфорт за очите, потвърден и от редицата сертификати за екран без отблясъци и трептене3, които телевизорът получава. По-щадящ за очите, OLED екрана на LX3 позволява на потребителите да се наслаждават на по-дълги игрови сесии или да изгледат всички серии на любимия си сериал в един ден, без да уморят очите си. Междувременно, прилагането на супер антирефлексното покритие (SAR) на LG помага да се намали визуалното разсейване, така че потребителите да фокусират цялото си внимание върху съдържанието на екрана.

С любопитни опции за адаптиране за по-персонализирано изживяване, огъващият се 42-инчов дисплей се различава от всеки друг на пазара. Потребителите могат лесно да регулират извивката на LX3 в една от двете предварително зададени настройки, използвайки специалния бутон на дистанционното, или могат ръчно да променят градуса на кривината през 5% до 20 различни нива. В допълнение, екранът на LG OLED Flex може да бъде наклонен напред с до 10 гадуса или назад с до 5 градуса от потребителя, както и има стойка с регулируема височина нагоре и надолу с до 140 милиметра, което гарантира ергономичен комфорт за тези, които искат да седят или за тези, които искат да се облегнат назад.

Нещо повече, LX3 идва с уникални опции и функции, които дават на потребителя по-добър контрол над гейминг изживяването. Например те могат да настроят размера на картината на екрана4 според техните индивидуални предпочитания или жанр на играта, която играят в момента. Феновете на ролевите игри (RPGs), съзтезателните игри или платформи, вероятно ще предпочетат да използват всички 42 инча на екрана, докато феновете на стратегии в реално време (RTS) или шутъри от първо лице ще предпочетат 32- или 27-инчови изображения, които им позволяват да виждат всичко, което се случва в играта само с един поглед. Функцията за промяна на размера на екрана може да бъде лесно достъпена от изключително удобното Gaming Dashboard меню, където потребителите могат да изберат и позицията на по-малкия екран – високо, ниско или центрирано.

Новото, ексклузивно за LX3, приложение за игри поддържа персонализирани скрийнсейвъри, предлага бърз достъп до популярни приложения като Twitch и YouTube, както и осигурява списък със свързани външни входни устройства – всичко това на един екран. Обновен за LG OLED Flex, Gaming Optimizer на LG добавя персонализирани настройки на звука за специфичните игрови жанрове към своя съобразен с геймърите, разнообразни опции за картина и звук. Посветената страница за аудио настройките на игрите включва еквалайзер, превключватели за AI Game Sound и Dolby Atmos и предлага достъп до разширени аудио настройки, което позволява на потребителите да приспособят игровото си изживяване точно както искат.

Геймърите със сигурност ще оценят и режима Multi View на LX3, който им позволява да гледат съдържание от два различни източника едновременно и да изберат кое аудио искат да слушат. Това означава, че по едно и също време могат да играят компютърна или конзолна игра, докато гледат YouTube видеа5, излъчвани от техния телефон.

За максимално удобство, функцията Switching Hub прави възможно използването на вградения микрофон на LG OLED Flex, както и всяко друго устройство, свързано чрез USB порта като слушалки, клавиатура или мишка, с компютър, свързан чрез HDMI кабел. Чрез бутона за промяна на източника, позициониран отстрани на LX3 стойката, потребителите могат да првеключват връзката между компютър и LG OLED Flex, без да е необходимо физически да се прекъсва и възстановява връзката. В допълнение, вграденият микрофон осигурява ефективно премахване на ехото за кристално чист звук при разговор по време на игра.

Освен това, LX3 обещава и отличен звук с два предни 40W говорители, които допълнително помагат да се подобри геийминг и зрителското изживяване. А с вградената поддръжка на Dolby Atmos, телевизорът добавя по-голяма яснота, дълбочина и реалистичност към аудиото на съвместими брандове.

Впечатляващата OLED серия телевизори на LG, включително новия LG OLED Flex, предлага едно от най-добрите геймърски изживявания на голям екран досега, с поддръжка за Dolby Vision игри при 4K 120Hz и последните HDMI 2.1 функции, като променлива скорост на опресняване (VRR) и автоматичен режим с ниска латентност (ALLM). Нещо повече, огъващият се дисплей на LG е G-SYNC® съвместим и AMD FreeSync™ Premium сертифициран, което осигурява визуализации без накъсвания, помагайки на играта наистина да оживее.

За да допълни персонализираното потребителско изживяване, LG OLED Flex инкорпорира функция за регулиране на светлината в своя подобен на щит дизайн на задната част. Осветлението на LX3 подобрява атмосферата, като се синхронизира с видео или аудио съдържанието на екрана, предлагайки 5 уникални режима5, от които да избират потребителите.

LG Flex ще може да се разгледа на щанда на LG на IFA 2022 в Hall 18 на Messe Berlin.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.