• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

LIFESTYLE SCREENS на LG представят уникално изживяване на MILAN DESIGN WEEK 2023

LIFESTYLE SCREENS на LG представят уникално изживяване на MILAN DESIGN WEEK 2023

/КРОСС/ LG Electronics (LG) Lifestyle Screens смело заявяват себе си на новото изложение в Salone del Mobile, по време на тазгодишното издание на Milan Design Week от 17 до 22 април. ‘A Life Extraordinary' е мултисетивна изложба, която включва моделите от LG OLED Objet Collection. Повече от артистична среда, Lifestyle Screens са представени като произведения на изкуството, подчертавайки лесната и вдъхновяваща интеграция между технология и вълнуващ дизайн. Чрез първокласни инициативи, LG се стреми да повиши информираността за своите Lifestyle Screens и така да разшири достъпността на тази уникална серия.

Водещ лайфстайл иноватор, LG продължава да изследва нови начини да усъвършенства потребителското изживяване. За да създаде нещо изключително за събитието в Милано, LG си партнира с първокласната холандска марка, Moooi. Двете компании работят заедно, за да подготвят редица различни скици, като концепцията на всяко пространство е елегантно комуникирана чрез LG Lifestyle Screens и креативните интериорни предмети и дизайни на Moooi. Превръщайки се в емблема от първия момент, LG Lifestyle Screens използват високо технологичната OLED технология, която продължава да се развива непрекъснато през последното десетилетие, за да предостави първокласно качество на картината и изтънчен, функционален дизайн, който усъвършенства живота на потребителите и зрителското изживяване.

Посетителите имат привилегията да видят тези ексклузивни артистични творения, телевизорите LG OLED Objet Collection, вдъхновени от еклектичните, игриви естетически издържани елементи на Moooi, допълнени от декоративни мотиви. Част от портфолиото на Lifestyle Screen, LG OLED Objet Collection телевизорите са едновременно красиви за гледане, но и осигуряват по-голяма гъвкавост на пространството и декора. Всеки модел работи като усъвършенстван интериорен детайл, който подобрява визията и атмосферата на жилището, докато в същото време осигуряват впечатляващо кинематографско изживяване.

LG OLED Objet Collection Posé размива границите между първокласен екран и мебел по поръчка. Той предлага гъвкаво монтиране и възможност да се впише безпроблемно във всяко пространство у дома. Posé има ъглов, минималистичен дизайн, омекотен от умелото използване на текстилни елементи и леко заоблени линии. Естетически приятният външен вид на телевизора прави комплимент на заобикалящия го декор, докато ефективната система за управление на свързването помага на потребителите да се наслаждават на по-изчистено пространство и минимализирана бъркотия от кабели.

В допълнение към предимството, че изглежда стилно от всеки ъгъл, Posé осигурява впечатляващо OLED evo качество на картината с живи цветове без изкривяване от практически всяка гледна точка. А когато не се използва за гледане на филми или предавания, Posé може да бъде превключен в режим Галерия (Gallery), позволявайки на потребителите да изложат произведения на изкуството или снимки на самосветещото LG дигитално платно, трансформирайки пространството си в изискана художествена галерия.

Друг екран, подобряващ начина на живот на потребителите, LG OLED Objet Collection Easel също може да се похвали с първокласно OLED evo качество на картината, както и с лек, елегантен дизайн, който може да подобри всеки интериор. Easel е идеален за тези, които искат да придадат на своята дневна усещане за модерен арт салон. Неговият отличителен дизайн наподобява статив на художник и позволява стилистично монтиране на стената, създавайки изискана атмосфера, сливайки се безпроблемно с всеки стил и цветова комбинация в дома.

Освен телевизорите си, LG ще предсави и други арт продукти, вдъхновени от Moooi, като LG XBOOM 360, стилен подвижен говорител, който предоставя мултисетивно изживяване, което комбинира впечатляващо аудио качество с дизайн, наподобяващ ваза, с вградено осветление - идеален както за вътрешни, така и за външни пространства.

„LG OLED разкрива нашия продължаващ ангажимент за подобряване на живота на потребителите, обогатявайки потребителското им изживяване чрез безупречно съчетаване на технологиите с изкуството," споделя Кейт О, вице-президент на Brand Communication Division в LG Home Entertainment Company. „Нашето подновено партньорство с Moooi е страхотен пример за това как продължаваме да създаваме изключително изживявания, базирани на иновативен и впечатляващ дизайн."

„В света на Moooi, към който LG OLED се стреми, технологията усъвършенства естетиката и вдъхновява креативността," споделя Марсел Уондърс, съосновател и арт директор на Moooi. „Заедно, ние имаме мисията да покажем как технологичните продукти могат да се превърнат в желан елемент от интериора, който ще донесе хармония на пространството."

Посетителите на изложбата на LG/Moooi могат да се насладят на креативните продукти LG Lifestyle Screen, вдъхновени от Moooi, по време на Milan Design Week от 17 април, 2023 (само с покана) и 18-22 април 2023 (отворено за масовата публика) в Salone dei Tessuti в Милано.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.