• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

LG ultrafine oled pro мониторите задават нов стандарт за качеството на картината

LG ultrafine oled pro мониторите задават нов стандарт за качеството на картината
ultrafine oled pro мониторите задават нов стандарт за качеството на картината

/КРОСС/ LG Electronics (LG) отново поставя по-високи стандарти за дисплеи от професионален клас с обявяването на своите 2022 LG UltraFineTM OLED Pro монитори (модели 32BP95E, 27BP95E). Предоставяйки предимствата на самосветещите пиксели на OLED, мониторите осигуряват прецизно възпроизвеждане на цветовете и превъзходно HDR и SDR представяне, от което работещите с визуални ефекти, видео редакторите и всички останали творци имат нужда.

Най-новите 32- и 27-инчови OLED Pro модели на LG разполагат с екрани с 4K UHD резолюция (3 840 x 2 160) и контраст 1 000 000:1, както и 99-процентово покритие на цветовото пространство DCI-P3, което ги прави подходящи дори за най-детайлните дигитални проекти. И двата нови дисплея предлагат независим контрол на пикселите за впечатляващ контраст и прецизност на цветовете. Тъй като OLED дисплеите не изискват задна подсветка, при тези UltraFine монитори няма разсейващ ефект на ореола, който е често срещан при много LCD дисплеи.

За да се гарантира, че тези модели показват ярки цветове, както е предвидено при оптимални за производителност условия, и двата OLED Pro монитора се доставят с разглобяеми сензори за самокалибриране и допълнителни странични капаци. Когато се използва с предоставения безплатен за изтегляне софтуер LG Calibration Studio, сензорът за калибриране измерва светлината, излъчвана от дисплея в моменти, предварително определени от потребителя, и автоматично прави необходимите настройки, за да поддържа висока степен на точност и последователност на цветовете. За още по-голяма прецизност на цветовете и изображението, допълнителните капаци могат да бъдат прикрепени, за да предотвратят разсейващи отражения и отблясъци от външни източници на светлина.

И двете устройства UltraFine OLED Pro предлагат тънък, елегантен форм-фактор и са с леко тегло за лесно преместване в различни стаи и бюра. Включената стойка се прикрепя към задната част на дисплея с улеснен механизъм с едно щракване и предлага регулируемост на височина, завъртане и наклон, без да се ощетява стабилността или стила на монитора.

„Проектирани с мисъл за професионалните творци, нашите нови UltraFine OLED Pro монитори осигуряват чиста визуална прецизност със зашеметяващо качество на картината и надеждно калибриране", каза Сео Янг-Джае, старши вицепрезидент и ръководител на ИТ бизнес отдела на LG Electronics Business Solutions Company. „Невероятната точност, широката цветова гама и способността за вярно възпроизвеждане както на HDR, така и на SDR съдържание, правят тези първокласни дисплейни решения идеални за потребители, изявяващи се професионално в сферата на филмовата индустрия и дигиталните медии.

Новите LG UltraFine OLED Pro монитори ще бъдат налични на ключови пазари по света от следващия месец.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.