• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Новият LG OLED телевизор със ZERO CONNECT технология редефинира свободата да проектирате пространството си

Новият LG OLED телевизор със ZERO CONNECT технология редефинира свободата да проектирате пространството си

/КРОСС/ LG Electronics (LG) представя 97-инчовия LG SIGNATURE OLED M (модел M3), първия в света телевизор за масовия потребител с технологията Zero Connect1, безжично решение, което прави възможно предаването на видео и аудио в реално време до 4K 120Hz. Революционният нов OLED TV M3 предоставя първокласно качество на картината и звука, както и по-голяма гъвкавост при инсталирането и свързването. Впечатляващо постижение на технологията и дизайна, безкабелния LG 4K OLED е награден на CES 2023 Innovation Awards в две категории.2

За разлика от конвенционалните телевизори, при които всички входни портове за свързване на външни устройства се намират отстрани или отзад, M33 идва с отделна Zero Connect кутия, която изпраща видео и аудио сигнали безжично към кинематичния, 97-инчов LG екран. Тъй като може да бъде позициониран на разстояние от телевизора, Zero Connect кутията помага за едно по-подредено пространство, без разсейващи окото елементи, което от своя страна дава повече свобода при решенията за интериора в дома. Кутията идва с множество портове за включване на най-популярните HDMI устройства, като кабелна/сателитна кутия, гейминг конзоли, както и може да се свърже безжично със съвместим саундбар за по-мощно аудио и допълнително безкабелно удобство. Освен свободата, която дават на потребителите за подредбата на дома им, M3 и неговата Zero Connect кутия, позволяват на лесна инсталация на новия LG OLED TV, без опасността от заплетени кабели. Нещо повече, без каквито и да е кабели, които да пречат на потребителите да се насладят на зрителското си изживяване, изискания минимализъм на 97-инчовия телезор и неговия One Wall Design, го превръщат в още по-спиращо дъха устройство в дома.

Безжичното решение на LG използва истинско изкуство в технологията, за да предложи надеждно видео и аудио предаване към самоосветяващия се OLED екран на M3, позволявайки на потребителите да се насладят на 4K 120Hz съдържание и чист, ясен звук, без прекъсване или влошаване на качеството. За да подсигури безупречен трансфер на данните от кутията към телевизора, компанията разработва алгоритъм, който мигновено идентифицира най-подходящия път за трансмисията. Освен това, алгоритъмът помага да се сведат до минимум грешките и смущенията при предаването, тъй като може да разпознае промените в непосредствената среда - като например хора и животни, движещи се в стаята - и да промени пътеките в съответствие на това. В допълнение, за максимална сила на сигнала, антената на кутията може лесно да се завърти или наклони, за да се адаптира към позицията на телевизора. За максимална използваемост, Zero Connect кутията работи с гласово разпознаване, което означава, че потребителите могат да включват и управляват M3 и свързаните устройства с прости гласови команди.

Въпреки внушителните размери на екрана, M3 лесно се слива с интериорния декор, благодарение на своя непретенциозен One Wall Design. M3 и интегрираната му скоба се изравнява напълно със стената, без видим луфт, за шикозна, наподобяваща галерия естетика, която допълва впечатляващото качество на картината на самоосветяващия се телевизор.

Иновативния LG 4K OLED TV със Zero Connect безжично решение е част от изложбата на LG на CES 2023 от 5 до 8 януари на щанда на компанията (#15501, Central Hall, Las Vegas Convention Center). Следете всички вълнуващи предложения от LG на CES, като последвате #LGCES2023 в социалните мрежи.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.