• 02 Окт 2022 |
 •  USD / BGN 2.0064
 •  GBP / BGN 2.2150
 •  CHF / BGN 2.0456
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 15°C

Частите за Mercedes-Benz все по-често се фалшифицират

Частите за Mercedes-Benz все по-често се фалшифицират

/КРОСС/ Глобалната търговия с фалшиви продукти на Mercedes-Benz продължава да се увеличава. Само през 2021 г. повече от 1,86 милиона фалшификата са били конфискувани при над 650 акции. В сравнение с предходната 2020 г. това е значително увеличение от около шест процента. Фалшивите продукти не само са незаконни, но също така са от значение за безопасността и могат да застрашат здравето на участниците в движението.

„Индустрията на фалшифицирането има структурите на организираната престъпност и често прави по-големи печалби от трафика на наркотици" - казва Рената Юнго Брюнгер, член на борда на директорите на Mercedes-Benz Group - „Работим в тясно сътрудничество с властите по целия свят, за да ограничим тези структури и да се борим с опасностите за карането."

По време на пандемията през последните две години продуктовите пирати все повече използват онлайн платформи и канали в социалните медии, за да предлагат фалшиви стоки. Проучването на онлайн търговията с фалшиви продукти е много по-сложно за защитниците на марката. Фалшивите стоки могат да бъдат поставени на онлайн платформите в много кратък срок и продадени с подкрепата на социалните медии.

Поради тази причина стратегическите и оперативни мерки срещу фалшифицирането в онлайн търговията бяха допълнително разширени в Mercedes-Benz. Стратегията за защита на марката се състои от три стълба: откриване, атака и предотвратяване. Защитниците на марката проверяват подозрителни оферти в онлайн платформи и социални медии или търговски панаири по целия свят и по този начин могат да идентифицират фалшификаторите.

Клиентите и участниците в движението могат също така да подкрепят предотвратяването на фалшифициране на продукти в ежедневието и да проверяват много внимателно офертите, които правят впечатление. Типичните алармени сигнали за фалшиви продукти са значително по-ниската цена, аномалии в качеството на продукта или продажба чрез съмнителни онлайн източници.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2022 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.